• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 62
Всички въпроси за вилата.
stiv1961 - майстор
VLADO66 ме е изпреварил с отговора за синджира. bulhomes2, наистина първо ще пробвам с пернати че са по- евтинки :) , не ми се зеносва цяло агне без да знам ТТ данните на пещта :)
kaishew - специалист
Stiv ,като следя как я опаковаш тая пещ,от опит ти гарантирам,че не едно а поне три агнета ще изпечеш последователно.
stiv1961 - майстор
kaishew написа:
Stiv ,като следя как я опаковаш тая пещ,от опит ти гарантирам,че не едно а поне три агнета ще изпечеш последователно.
От твоите уста в Божиите уши :) Амин :partyman:
kaishew - специалист
Давай по смело времето тече.
filmatoplo - майстор
:) Супер става =D> , сещам се за едно време така изолирах бойлери -стъклена вата,рабица, и измазване със смес от азбест и цимент :wink: .Тук има една пещ 1 към 1 с твоята -пече пици на едно заведение , има и термометър -май 60 или 80 показва :? :partyman:
piron45 - майстор
stiv1961 написа:
Извинявам се за последователните постове, ето и видео, само пицата липсваше :-D :



Поздравления Стив, Вижда се че пещта ще работи чудесно след това показно. Очаквам в най скоро време в темата да замирише на печено пиле, пица а защо не и агне. :supz:
filmatoplo - майстор
:) Някой са наблюдателни , но аз видях как се вади кофража от пеща :-D
bulhomes2 - майстор
Че той Стив си го каза отдавна...
stiv1961 написа:
... Реших да изгоря кофража...
VLADO66 - майстор
Айде бе Стив,няма ли да смениш името на темата-резултата е налице и пърпори.
stiv1961 - майстор
VLADO66 написа:
Айде бе Стив,няма ли да смениш името на темата-резултата е налице и пърпори.
ЦВКС-център за водно-кулинарни спортове- как става смяната на името?
Остана ми вратата на пещта, действам по въпроса :)
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: