• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
piteriv - специалист
Здравейте.Може ли някой да ми помогне?Чувам че се произвеждат депозити за натурална гас(метан) за битови нужди. Живея в кьща и искам да си инсталирам в кьщи такава,но покрай нас не минава такава гас,за това искам да си сложа такьв депозит в кьщи.Знаете ли фирма която да се занимава с това :? Ще сьм ви много благодарен за отговора.
fbr - майстор
Ужас , толкова неграмотен пост не бях срещал.
piteriv - специалист
fbr написа:
Ужас , толкова неграмотен пост не бях срещал.
Обясни :-D неграмотен!С кое точно не си сьгласен?
fbr - майстор
Само в заглавието има 4 грешки.Открий ги сам.
velsi - Почетен майстор
Като махнем грешките аз не разбрах какво всъщност питаш. Този "депозит за газ" какво е? Някакъв резервоар или някаква сума пари? Би ли пояснил.
Palawnik - специалист
Това е резервоар (бутилка или цистерна). Не се сещам с какъв обем. Не съм чувал да се предлага такава услуга за газ метан. За пропан-бутан съм сигурен че има.

Погледни тук:
http://www.kalvacha.bg/
Duke_BG - специалист
за метан видях подобна дивотия на метанстанцията на лукойл на изхода за София от Бургас
представлява пирамида от малки бутилки вързани последователно с тръби ... нещо много не ефективно според мен за транспортиране
щото това множество дебелостенни бутилки сигурно тежи адски много
Palawnik - специалист
Има и единични. Когато са няколко зареждането става по договор и на място. Това е за хотели. За единична къща нямам идея дали ще се навият да ходят.
Duke_BG - специалист
Palawnik написа:
Има и единични. Когато са няколко зареждането става по договор и на място. Това е за хотели. За единична къща нямам идея дали ще се навият да ходят.
това има пред вид че ако не е тръба просто не се занимавай защото транспорта до теб ще ти излезе златен
hygro - майстор
Вероятно питаш за това: http://en.wikipedia.org/wiki/Gasholder

Освен в Китай, не зная другаде да се произвеждат малки инсталации за домашно производство на метан.
  • 1
  • 2

Тема "Знаетели......вьпрос за депозит за гас" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: