• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте колеги.Моля да ми препоръчате латекс от който сте доволни като резултат.Българските производители заслужават ли си и ако да кои от тях бихте ми препоръчали.Благодаря предварително :)
kirofabv - специалист
Декоратор. Аз съм доволен откъм покривност, свежи цветове, съхнене и т.н.
valerko - специалист
НЕ взимай Мефисто. Няколко тавана ми боядисваха миналата седмица с Боро. Добре стана.
Предложения измежду...

1 Декоратор тефлон-Мегахим
2 Кастело-Екон
3 Пастело-Екон
4 Практика-Мегахим
5 Боролекс-Боро
6 Леко-Оргахим
7 Дисповит-Лакпром
8 Коларит1-Вектор
colyo - специалист
STO - много по-добър от всичко изброено до момента.
Chefo77 - майстор
Жената боядиса кухнята (бяло) с Леко със сребърни йони. Покри страхотно още на първа ръка.
katcko - специалист
За Лекото съм съгласен,2-те спални ги боядисах на една ръка,покри супер и ми остана доста в излишък.Кухнята я боядисах с Дулукс,от него съм доволен и покриваемостта си толкова колкото си пише на кутията.
sdeath - специалист
Аз съм за - Декоратор обикновените серии , приемлива цена и добър резултат висока плътност на латекса и добра покриваемост при една ръка.
255388 - специалист
Аз пък имам въпрос относно цените. Скоро ще освежаваме целия апартамент (стени, тавани). В момента не съм много запознат с цените, но ще се ориентирам към нещо от средния клас. От къде в София е най-изгодно да се вземе латекс?
freshenero - специалист
http://www.megachim.com/?m=34&id=6&id2=48 Имам добри впечатления от покривността на цветните 5 кг.- 6лв.Направо подарък :rolleyes:
  • 1
  • 2

Тема "Латекс-какъв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: