• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
Бола - специалист
Ето и нещо друго,ама много сложно с местенето на изводите...Хладилник-вграден,до него мивка.От другата страна фурна и шкаф...пак не коментирам цветове и точни форми,просто евентуалното им място.

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (25.56 KиБ) Видяна 6080 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (23.41 KиБ) Видяна 6080 пъти
elby75 - специалист
ами имам в предвид нещо на което да се спи ,не постоянно,но по удобно,наприммер от тези ъгли дето се издърпва отдолу самото легло.
В момента имам един ъгъл,но той за спане е ужас.
shadowman - майстор
Дали това искаше, че позабравих малко.
Бола - специалист
Shadowman,май и ти не си чел като мен.Трябва да има и мека мебел....
shadowman - майстор
Бола, знам че трябва да има, задал съм стаята с по малки габарити за да се вижда по-добре шкафовета. От хладилника/бара има доста място за мека мебел.
Emerald - модератор
shadowman написа:
Бола, знам че трябва да има, задал съм стаята с по малки габарити за да се вижда по-добре шкафовета. От хладилника/бара има доста място за мека мебел.
И за маса?

От къде взе размерите на стеничката, която съм отбелязала с въпросителен? На компютърната ти игричка е доста по-широка от хладилника, а не би трябвало да бъде съдейки по схемата. :? А и като гледам как се е вписала там пералнята, май си се попрестарал малко.
shadowman - майстор
Emerald написа:
shadowman написа:
И за маса?

От къде взе размерите на стеничката, която съм отбелязала с въпросителен? На компютърната ти игричка е доста по-широка от хладилника, а не би трябвало да бъде съдейки по схемата. :? А и като гледам как се е вписала там пералнята, май си се попрестарал малко.
Къде видя, че има пералня :? , а мястото където е хладилника може да съм го дал в повече но не мисля, че е проблем. Още веднъж ще кажа, че съм задал размери за по малка стая за да се се вижда по-добре кухнята. От бара до стената според схемата (след като бъде усвоена терасата) остават 1,5 метра, представете си мекета мебел и масата в ъгъла до хладилника. И дане забравяме, че това е все пак един проект.
elby75 - специалист
Благодаря на всички за оказаната помощ,ще видя какво има на пазара,за сега няма да преграждаме,че стята се стеснява много,а и без това е супер малка.
elby75 - специалист
здравейте всички,тъй,като няма място за това,което искам,рещихме с мъжа ми да избием стената и да удължим стаята с,колкото позволява.Някъде с 1.60м.
Ще направя чертежче и ще пиша.
Варианта си остава кухня с мека мебел,пък ако има място и за маса за хранене идеално.С две думи,кухня-трапезария-хол.
elby75 - специалист
ето това,тоалетната съм ч сложила 1/1.4,незнам колко ще бъде

Прикачен файл

S4030305.JPG
S4030305.JPG (193.13 KиБ) Видяна 5736 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7