Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
emosms - специалист
Здр,
Къде в Пловдив продават правоъгълни алуминиеви тръби 40x80, прахово боядисване, и съответно тапа за 40x80?
Виждал съм в Маркита 40x40, около 1-1,5мм, но би трябвало да има някъде и 40x60, 40x80 на 2-2,5мм.
---
Също, да ползвам поста, тризъби бургии за алумин? Или са същите като тризъби за дърво?
Поздрави!
miliad - майстор
"Алтест" на Кукленско шосе, "Хендел" на пътя за Радиново, "Бауфен" в складовете на бул.Марица след Бриколаж в посока Столипиново.Но първо питай по телефоните да не те разкарвам излишно.
emosms - специалист
Мерси!
не съм звънял още, но дадените фирми изглежда да са за дограмаджийски профили,
дано имат и обикновени правоъгълни.
ZEDYCUS - майстор
Пробвай и в Стилмет на Кукленско шосе, в двора на стария Елпром. Скоро взимах ал.кутия 40х20 за мастар ми трябваше, но ми казаха че имат само на 1мм дебелина на профила. Взима се целият профил на 6метра.
emosms - специалист
ZEDYCUS написа:
Пробвай и в Стилмет на Кукленско шосе, в двора на стария Елпром. Скоро взимах ал.кутия 40х20 за мастар ми трябваше, но ми казаха че имат само на 1мм дебелина на профила. Взима се целият профил на 6метра.
6 метра, бая бая :)
stilmet не са ли склад на профилите etem?
какво гледах, че склада е някъде до магистралата и с. радиново
прахово боядисани ли са?
ZEDYCUS - майстор
Същите са, на Етем. Кутиите са прахово боядисани в бяло. Ако си от града по близо е на Кукленско шосе, влиза се от задния вход на Елпром, като влезеш в дясно се пада. Не режат, от тях съм взимал и профили за комарници чат пат.
А за бургията си я точиш като за дърво с 3 върха, с по дълъг центрови връх, но ползвай бургия за метал.
miliad - майстор
Посочих ти трите фирми защото са по добре заредени с кутии и винкели, на "Стилмет" не им е това силата.По принцип размерите който търсиш по трудно се намират, а "тапи" изобщо не.
emosms - специалист
miliad написа:
Посочих ти трите фирми защото са по добре заредени с кутии и винкели, на "Стилмет" не им е това силата.По принцип размерите който търсиш по трудно се намират, а "тапи" изобщо не.
Благодаря.
Алтест примерно режат ли? Минавам по кукленско често, ама транзит с рейса за село...
6 метра е прекалено много, дори и 3 метра е предостатъчно, а дори и да го взема цял, поне да го клъцнат на 2/3 парчета, как да се транспортира иначе.
Тапи има в 1/2 онлайн магазина но са по 2 лева бройката, иначе от производител 40x40 е 16 ст, но нямат по-големи.
http://www.mdm-bg.eu/brand/product/bid/ ... 3/pid/345/
Спекула голеееема :)
п.п. кой ме е издигнал в ранг "помощник"?
един телефон не е*авам да завъртя, помощник... :finga:

Тема "правоъгълна тръба aлумин 40x80" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: