колега,колко цола ти е тръбата в земята и колко е меката връзка?виждам,че от сондата има и умалител.а някакъв клапан имаш ли?

kabel96 написа:Ей ама кат са изкажете че все не става.да колега, няма проблем като дръпне веднъж и се обезвъздуши системата е ок, но ако изтърве клапана какво става, не ми казвайте че наливате със вода пускате и тя засмуква, ако можете така да ги пускате тия помпи кажете каква заплата искате и да почвате че ние не можем така.![]()
.На мястото на помпата даб която в момента е на тест след замръзване и ми я подариха
![]()
има "хидрофор" както тука му викате на сборката помпа преостат и разширителен съд.
hotrider написа:Точно така правим .Заплата ще помисля може би 1 лев е добре.Племенника като дойде ще разкача маркучите и на живо ще направя клип как тръгва системата.Или ако минавате от тук обадете се се ще почерпя нещо.kabel96 написа:Ей ама кат са изкажете че все не става.да колега, няма проблем като дръпне веднъж и се обезвъздуши системата е ок, но ако изтърве клапана какво става, не ми казвайте че наливате със вода пускате и тя засмуква, ако можете така да ги пускате тия помпи кажете каква заплата искате и да почвате че ние не можем така.![]()
.На мястото на помпата даб която в момента е на тест след замръзване и ми я подариха
![]()
има "хидрофор" както тука му викате на сборката помпа преостат и разширителен съд.
и да помпа, пресостат, разширителен съд май се нарича хидрофорна система, вие как го именувате?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: