След първата  брачна нощ на първобитния човек с първобитната си партньорка , той излязъл от пещерата и рекъл .-Ето за какво служело коженото израстъче между краката ми , а аз трошах костенурки с него
 След първата  брачна нощ на първобитния човек с първобитната си партньорка , той излязъл от пещерата и рекъл .-Ето за какво служело коженото израстъче между краката ми , а аз трошах костенурки с него   .
 . След първата  брачна нощ на първобитния човек с първобитната си партньорка , той излязъл от пещерата и рекъл .-Ето за какво служело коженото израстъче между краката ми , а аз трошах костенурки с него
 След първата  брачна нощ на първобитния човек с първобитната си партньорка , той излязъл от пещерата и рекъл .-Ето за какво служело коженото израстъче между краката ми , а аз трошах костенурки с него   .
 . Рибар хванал златната рибка -последвали 3 желания , едно от желанията му било да свършва заедно с жена си
 Рибар хванал златната рибка -последвали 3 желания , едно от желанията му било да свършва заедно с жена си   .На  връщане към къщи -рибаря свършил 2 пъти
 .На  връщане към къщи -рибаря свършил 2 пъти   .
 . 
   .
 .Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: