Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
anmoll - специалист
Днес сложихме ключ на бойлера. На снимката, която пуснах в началото се вижда индикатора- червено кръгче, точно под него е имало очертано място за ключ.Ел.техника само го раздупчи и постави ключа. Елементарно Уотсън. Имам едно питане-Дали да извеждаме извън банята друг ключ/бойлерно табло/ :? Според мене ще е по-удобно защото ключа на бойлера е високо, а и не е нужно да влизам в банята за да знам включен ли е бойлера. Ел. техника ме остови да мисля/ според него не е необходимо/. Вие какво ще кажете? :?:
moni8888 - напреднал
колеги,този бутон на бойлера по принцип е много калпав дори да го има,имам предвид,че след известно време се скапва затова аз слагам задължително на входа на банята при ключа за осватлението ключ за бойлер.Сега за ключа,никога не взимам български а само на льогранд 25А за 25,30 лв с метален корпус в стената и ви гарантирам безпроблемна работа поне 30 год.
engineer - специалист
Ключовете, които се продават по магазините имат кофти дизайн. Абе гадничко изглежда в гъзарско направения коридор да лепнеш бяла пластмаса. Ужас. Преди месец свързвах бойлер в баня с ТОЧНО такъв таван, като на снимката. Сложих му контактор. Схемата съм я приложил в една друга тема за Контакторите. Успешно скрих контактора над ТАВАНА - лесно се постига - плочите са само наредени на окачването, а и пространството отгоре е напълно достатъчно. В коридора сложих маломощно копче, което идеално се вписва в интериора. УРА!
Тани - модератор
Аз използвам това

http://www.market.bg/item6345_251.html

има дизайн на ключ за осветление , а издържа 45 ампера , прекъсва и фазата и нулата и има солидни клеми - какво повече да искаш от ключ за бойлер?
moni8888 - напреднал
Точно за това говорех колеги,това е перфектния ключ
anmoll - специалист
Сложихме и отвънка ключ за бойлера.Не съм го снимала, но ще пусна снимка.Реших,че така е много по-удобно. Мерси за инфото за най-добрия ключ. Аз също съм убедена в качеството на тази марка :) Вече 3 години сме с това табло.Сменихме няколко гърмящи и искрящи табла за да намерим най-сетне идеалното.Ето така изглежда -единия ключ е за печката, а другия за бойлера :)

Прикачен файл

DSC02611.jpg
DSC02611.jpg (42.53 KиБ) Видяна 2978 пъти

Тема "Бойлер без ключ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: