Здравейте,
имам нужда от вашия ценен опит.
Имам две WC помещения. Цялата работа е че искаме да сложим душ кабината в ъгъл, където няма предвиден сифон. В синьо съм отбелязал сегашната система на мръсния канал. В червено е модификацията:
promeni.JPG (55.84 KиБ) Видяна 6008 пъти
Може би по логично е да дръпна мръсния канал от мястото оставено за вана. Отказах се от идеята, защото като разкъртих се оказа, че нивото на тръбата в тази точка вече е твърде високо:

promeni1.JPG (20.2 KиБ) Видяна 6008 пъти
Ето зашо реших да дръпна канал за мръсната вода от съседната WC. Там ситуацията преди изливане на замазката е следната:

promeni2.JPG (32.17 KиБ) Видяна 6008 пъти
След изливане на замазката:

promeni3.JPG (26.23 KиБ) Видяна 6008 пъти
Синьо-съществуващ канал.Червено-нов
Има ли начин да разкъртя само около мястото на снадката за новия канал към съседната баня и да сложа едно разклонение към нея? Или ще трябва да разкопая целия мръсен канал и да започна да го редя отначало?
имам нужда от вашия ценен опит.
Имам две WC помещения. Цялата работа е че искаме да сложим душ кабината в ъгъл, където няма предвиден сифон. В синьо съм отбелязал сегашната система на мръсния канал. В червено е модификацията:
Прикачен файл:
promeni.JPG (55.84 KиБ) Видяна 6008 пъти
Прикачен файл:
promeni1.JPG (20.2 KиБ) Видяна 6008 пъти
Прикачен файл:
promeni2.JPG (32.17 KиБ) Видяна 6008 пъти
Прикачен файл:
promeni3.JPG (26.23 KиБ) Видяна 6008 пъти
Има ли начин да разкъртя само около мястото на снадката за новия канал към съседната баня и да сложа едно разклонение към нея? Или ще трябва да разкопая целия мръсен канал и да започна да го редя отначало?