Всички имаме коли, нали ?
booooo55 - специалист
В крайна сметка взех BERGA Power Block 12V44Ah 440A.
Излезна ми 100 лева с 40 месеца гаранция на промоция.
А от метро ще взема бира и пържоли за почерпка,но на следваща заплата. :partyman:
MamaMy - майстор
Завери ли си гаранционната карта?
За да влезе в сила гаранцията има срок от датата на закупуване да идеш в сервиза им и да ти измерят зареждането на колата. Иначе гаранция няма. Тук вече идва въпроса, след като ще ходя до сервиза на вносителя, защо да си купувам акумулатора от търговец н брой по веригата?
VLADO66 - майстор
A така,от Метро се пазарува само манджа и някой парцал на примоция,
mitko414 - специалист
Честито!
40 месеца гаранция звучи добре, даже много добре.
booooo55 - специалист
MamaMy написа:
Завери ли си гаранционната карта?
За да влезе в сила гаранцията има срок от датата на закупуване да идеш в сервиза им и да ти измерят зареждането на колата. Иначе гаранция няма. Тук вече идва въпроса, след като ще ходя до сервиза на вносителя, защо да си купувам акумулатора от търговец н брой по веригата?
При покупката в магазинчето-сервиза от където го закупих, ми замериха тоците и на място ми завериха гаранцията.
MamaMy - майстор
Еми браво и честито тогава! Радвам се, че послуша здравия разум и не се брулна в хранителен магазин да си купуваш акумулатор.
koleva83 - специалист
MamaMy написа:
Еми браво и честито тогава! Радвам се, че послуша здравия разум и не се брулна в хранителен магазин да си купуваш акумулатор.
Eми брато, аз преди почти 4 години от същия тоя " хранителен магазин " / Метро/ си купих турски Бош от 65 амперчаса на промоция...25-30 лв ПОД цената на родните " красоти " И играх ва банк-изобщо не ходих в сервиз да ми мерят токовете за гаранцията! А оттогава досега нито съм го зареждала със зарядно нито съм му доливала дестилирана вода!
А на 15 ноември ще навърши 4 години при 2 гаранция

И те така... :mrgreen:
ditronix - специалист
Ами направил си добър избор! 40 месеца гаранция-ОК! Аз каквото съм купувал в последните 10 години-всичко си е отивало в гаранционния срок. Спомням си един австрийски BARREN мисля че беше,от МЕТРО. 3 години гаранция,изкара ги и няколко месеца след това си отиде. Без предупреждение. Вкарах колата вечерта в гаража и сутринта беше тотално умрял. Диагностиката показа прекъснал мост между клетките. От тогава насам -два от Пазарджик,един VARTA SILVER,и един EXIDE-всички до един не можаха да си изкарат гаранцията и бяха заменени с нови. Та според мен изборът е най-евтиния с най-голяма гаранция. И още нещо-ако имате познат,който продава акумулатори-купувайте от него! Поне няма да имате разправии при евентуална рекламация!
MamaMy - майстор
koleva83 написа:
MamaMy написа:
Eми брато, аз преди почти 4 години от същия тоя " хранителен магазин " / Метро/ си купих турски Бош от 65 амперчаса на промоция...25-30 лв ПОД цената на родните " красоти " И играх ва банк-изобщо не ходих в сервиз да ми мерят токовете за гаранцията! А оттогава досега нито съм го зареждала със зарядно нито съм му доливала дестилирана вода!
А на 15 ноември ще навърши 4 години при 2 гаранция

И те така... :mrgreen:
Да но все пак си заложила на надеждна марка колежке. Също е риск, но значително по-малък. Все пак на другите места тоя Бош беше с 3 години гаранция :lol: . Там явно са преценили, че е достатъчно отлежал и са отрязали едната година. :-D
Chefo77 - майстор
Честито за избора!
BERGA без гаранция го предпочитам пред Монбат с 10 годишна. Макар да си взел START BLOCK предполагам, пак е добър вариант.

Тема "Акумулатори FAIRLINE" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: