• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 62
Всички въпроси за вилата.
stiv1961 - майстор
Mega, какъв е размера на твоята скара? Моята ще е 580/ 370 мм. 10 мм квадрат дали няма да е достатъчен :?
SMITH 357 - специалист
Имам барбекю (тава) с размери 50/65/10 см. от ламарина 4 мм. На четири крачета е, та височината е нормална - 85 см. Скарата отгоре е от плътни профили 12/12 мм., но разстоянието между тях е 10 мм. Седма годима пече без проблеми и без деформации. :partyman:
Mega - специалист
Stiv, не съм я мерил, правих я по старата скара на малкото барбекю, за да пасне. Тя е само временно решение и тест. Тепърва ще зидам голямо барбекю и там бих заложил на 12 мм. Купешките електрически скари са на Ф12. Визуално гледам на пържолите, че иска още малко свободно място между редовете. Но ти и с 10 да направиш пак няма да има недоволни. ;) Просто виж резултата на снимките и ако мислиш, че иска още място и размер, може да качиш малко.
stiv1961 - майстор
Mega написа:
Просто виж резултата на снимките и ако мислиш, че иска още място и размер, може да качиш малко
Резултата говори сам за себе си :supz:
veszxr - помощник
stiv1961,как захващаш чевермето за огнището и как предвиждаш събирането на мазнината?
Аз ще правя ъглово барбекю без фурна с чеверме,и в момента събирам идеи!
stiv1961 - майстор
На 13- та страница има снимки от изработката и клипче как работи. Просто рамката я ,,надявам" на барбекюто и ... воала. Отдолу мисля да поставям тавичка с размери 25-30 на 65- 70 см., но не съм намерил още подходяща такава :)
tany3dj - напреднал
Да съживя темата с малко пресни снимки :)

Материалът е поставен:

Изображение

Материалът е изваден:

Изображение

Вратичката и термометърът /който даде дефект/:

Изображение

Отвътре след ден и половина:

Изображение
stiv1961 - майстор
Браво, супер изглеждат пиците :supz: , а аз още не съм направил скарата :sad:
Вратата много ме кефи :supz:
sto64 - специалист
Добра идея е с тази хартия за печене под пиците.
Би ли постнала снимка на пещта в по-общ план?
tany3dj - напреднал
Стиви, и ние още не сме направили скарата /срааам... :-D /
Този уикенд правихме покрива /грубата част/ и даже работихме до тъмно, та нямам снимки - наредихме керемидите само.
Но обещавам да пусна идните дни, та дори и още в незавършен вид. Иначе остават плота, както и някаква облицовка /поне за долната част до плота/. Ако смогнем със скарата - ще пробваме и барбекюто, че приборите вече са закупени, а материалът чака във фризера :lol:
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: