• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
el cho - помощник
Здравейте,

обръщам се към Вас за помощ! Искам да си прекарам инсталация от тъйнаречаната "бърза връзка". Искам да ползвам маркуч-шлаух ф6 мм. За целта ми трябва въпросният маркуч, колена и тройници, но се оказа, че трудно се намират, или поне аз не мога да ги открия и ми обявяват доста дебели цени за тях. Търся евтин вариант и за целта, моля ако някой от вас има информация за магазин, доставчик.... ще бъда благодарен!

Поздрави!

п.с. Освен за София, може и за страната.

Благодаря!
hidrazin - майстор
Какво значи инсталация от 6мм и за какво ще я ползваш? Обикновено не се прави така.
Фитинги и маркучи колкото искаш ама не са подарък.
http://napoqvane.com/micro_irrigation_system
http://bielagro.com/wp-content/uploads/ ... 010Low.pdf
:partyman:
miroton - майстор
С тия цени са подарък.
el cho - помощник
Колега, правилно си се ориентирал, но става въпрос за тези връзки, които са с клик т.е. буташ маркуча и той се заклинва, а не на резба, ако се сещаш. Виждал съм да захранват кафе автомати с такива, но 8мм, на мен ми трябва на 6мм. Никой не ги иска подарък. Просто попаднах на едно място, може би единственото, което открих и ми искат 4 кинта за тройник! Може да е високо качество и цената да е оправдана, но аз все пак искам да имам база за сравнение, избор демек.

Прикачен файл

aksesoar00636.jpg
aksesoar00636.jpg (7.97 KиБ) Видяна 3774 пъти
Чаро - Акълия
Това са бързи връзки за въздушни (пневматични) инсталации. Не ми е ясно как ще се държат с течности, но мисля, няма да има проблем. Цената им е такава. Ако искаш.
el cho - помощник
Определено ги ползват и за течности- виждал съм. Искам- не искам, не може да няма конкуренция на пазара.
Въпросът ми остава. Ако някой знае магазин или вносител на въпросните джаджи, нека сподели. Ще го похваля пред Бойко Борисов! :^o
nikolson - майстор
Ми пишеш "бързи връзки за въдух цени" в нета и...Разбира се че стават за вода.Тя е по-плътна от въздуха,а другото,което има значение е налягането и устойчивост на температура,агресивна среда.Пълно е с връзки 6 или 6,35(1/4).
miroton - майстор
Е в София нямате ли някои градинарски магазин?
el cho - помощник
Отворихте ми очите! Ми като не знам, че тези връзки са за пневматика :? . То човек, като не търси правилно, най- много да настъпи лайно на улицата! :roll:
Ще го ползвам за чешмяна студена вода и налягането в нея. Това е!

До градинарския магазин в София, ще отскоча за разсад напролет!

Благодаря на всички и успех в начинанията!

Поздрави!
Даниел
  • 1
  • 2

Тема "бърза връзка - колена, тройници..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: