Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте, чета отдавна темите във форума и благодарение на прочетеното вече осъществих първия си проект - холна маса. Останах доста удовлетоворен от резултата и това ме амбицира да се впусна в други проекти. За целта обаче трябва да си набавя малко инструменти. Видях, че в Бриколаж са пуснали промоция на горепосочения Bosch (Bosch PSB 50). Тази вечер минах да го видя наживо и честно казано като качетво на изработка ми хареса (имайки впредвид и цената му от 74.90). Консултантът в магазина също ми препоръча и един Einhell(1010 вата) на цена 69.90, но не му запомних модела. Някой от вас служи ли си с подобна бормашинка(Bosch PSB 50) и като цяло какви са отзивите ви и този нисък клас на Bosch? Смятам да го ползвам за пробиване на дърво и за окачване на шкафове(и евентуално декор) по стените. Предполагам, че с по-голямо свредло от 8ца няма да си служа. Как мислите ще се държи машинката предвид 500те й вата?
Предварително ви благодаря за отговорите. :)
Chefo77 - майстор
Да ти кажа, мисля че само като ги усетиш как стоят в ръката и чуеш как работят и как се движат бутони и т.н., изобщо няма да се замислиш в избора си. Bosch-a е доста по-напред в това отношение.
А как ви се струва варианта за инструмент втора употреба? Попадна ми добра оферта за Bosch GSB 13 RE. Също искам да ви питам и какво мислите за евтината серия на Black&Decker.
juvigy - специалист
B&D не става , ама хич. Зелената серия на Бош става за домашни работи ама ако синия бош втора ръка е запазен не се замисляй изобщо. Bosch GSB 13 RE е перфектна машинка , даже имам една Bosch GSB 16 RE която мисля да пускам да се продава по форумите ,чеми е излишна и само сабира прах в мазето.

Тема "Въпрос относно ударна бормашина Bosch PSB 50" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: