Здравейте . След като за 4 години и доста работа в къщи бормашината ми RAIDER сдаде багажа . Посъбрах малко парички и съм решил да взема Bosch PSB 1000 RPE за домашни нужди , затова се нуждая от вашите мнения . Благодаря .

Прикачен файл
file_2_1.jpg (89.52 KиБ) Видяна 2395 пъти
Прикачен файл
PSB1000RPE.jpg (10.76 KиБ) Видяна 2395 пъти

Както се казва ако боша има цената на 4 райдъра а ти единия го кандилкаш 4 години тва прави за тия пари 16 години работа със райдър.А дали китайския бош ще издържи 16 години
 Както се казва ако боша има цената на 4 райдъра а ти единия го кандилкаш 4 години тва прави за тия пари 16 години работа със райдър.А дали китайския бош ще издържи 16 години   Все пак твоя воля понастоящем имам ударна дрелка ейнхел която доста съм тормозил за дупки в бетон който е пробвал знае за ква безмислена битка става на въпрос.Сега бъркам яко лепило с нея и като я гледам не мисли да мре скоро а беше само 50 лв преди 5-6-7 не помня колко години вече.
 Все пак твоя воля понастоящем имам ударна дрелка ейнхел която доста съм тормозил за дупки в бетон който е пробвал знае за ква безмислена битка става на въпрос.Сега бъркам яко лепило с нея и като я гледам не мисли да мре скоро а беше само 50 лв преди 5-6-7 не помня колко години вече.