Съвети за начинаещи готвачи.
Окака Чука - специалист
Какво да ги правим?
Знам, че сега 87% от колегите си мислят за съвсем друго нещо, но въпроса е за Сините Сливи-за какво и как(освен за ракия) могат да се използват?
"Проблемът" е там, че тази година се оказа доста плодородна и сега ги има в изобилие, а се чудя какво да ги правя... :)
iivanov - майстор
Всяка употреба на сливите за друго,освен за ракия,е престъпление спрямо подписа ти и мъжката половина от човечеството.Не че жените не квасят гърла...
stiv1961 - майстор
iivanov написа:
Всяка употреба на сливите за друго,освен за ракия,е престъпление спрямо подписа ти и мъжката половина от човечеството.Не че жените не квасят гърла...
:supz: :supz: :supz:
Стефко - специалист
Окака Чука написа:
"Проблемът" е там, че тази година се оказа доста плодородна и сега ги има в изобилие, а се чудя какво да ги правя... :)
А при мен проблема е, че нямам никакви плодове. Праскови и кайсии - нито един плод. Сливи - съвсем малко. Черешите изгниха на дървото от дъждовете. Най-лошото е, че няма и от къде да се купят.
batkotony - специалист
Окака Чука написа:
Какво да ги правим?
Знам, че сега 87% от колегите си мислят за съвсем друго нещо, но въпроса е за Сините Сливи..
85% ,някои си мислим и за руси сливи... :lol:
Окака Чука - специалист
batkotony написа:
85% ,някои си мислим и за руси сливи... :lol:
Батка, на русити им казват "митли" а не "сливи" :yawinkle:
filmatoplo - майстор
Слива,мида,мушмула,катеричка ,гугутче -все тая :wink: .А за сините сливи -хубава ракия става от тях :drinkers: .
ZMeyGorianin - майстор
:razz: ...прасковка, стафидка... :lol: Не като материал за ракийка!
filmatoplo - майстор
Прасковка -18 годишна ракия :wink: , ама Стафида -60 годишна :-D .

Тема "СЛИВИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: