Моя архитект твърдеше, че има максимална бройка, след която задължително да има площадка. Това щото го карах да ги правим вити вместо площадките. Щяло да се увижда изкачването... Ако не се лъжа - 16,5 см е стандартната височина на стъпалото - като имаш двете коти - броя се получава. Не е по желание.
Всички въпроси за вилата.
bulhomes2
- майстор
21 мнения в "Въпрос за хората с двуетажни къщи"
hidrazin
- майстор
- На линия
"колко стъпала имат вашите стълби към втория етаж на жилището"Сори пич, ама не ти влиза в работата. Имам толкова, колкото искам и точната бройка е
класифицирана информация. Ти да не си терорист че искаш да знаеш такива подробности?
Пък и нищо не си обяснил. Това "Искам да правя нещо като стълбищно осветление на всяко стъпало"
не виждам какво общо има с броя на стълбите. Или си забравил да споменеш?

NeoBoss
- специалист
страшната подробност е ще знаеш хахахахаха
вече незнам ли да плача ли да се смея ли
сляб терорист ще ти влиза в къщата след отговор във интернет анкета и се интересува колко стъпала има за да не се спъне хахахахахахахаахахаххаха
така за малоумните ето за какво говоря
http://www.youtube.com/watch?v=IZGQzOdfLvM
броя на стълбите ми беше нужен за да го направя така този контролер да е адаптивен и към други стълбища, зада може ако на някой му хареса да си го направи ид а си го ползва и той. Но за целта ми трябваше да имам някаква база данни за това какъв е средния брой стълбища в българските къщи зада успея да направя оптималния вариант. Но ми убихте желанието да си усложнявам работа за тоя де духа.
@MamaMy благодаря за коренкцията на базата на неща ще смятам че и другите отговори над 20 са точно на база грешна преценка , щот изморени ни се струват доста повече от колкото са. Направих да може да се променя дадения резултат, не че има значение вече.
@bulhomes2 правилно ти е казал архитекта...

сляб терорист ще ти влиза в къщата след отговор във интернет анкета и се интересува колко стъпала има за да не се спъне хахахахахахахаахахаххаха

така за малоумните ето за какво говоря
http://www.youtube.com/watch?v=IZGQzOdfLvM
броя на стълбите ми беше нужен за да го направя така този контролер да е адаптивен и към други стълбища, зада може ако на някой му хареса да си го направи ид а си го ползва и той. Но за целта ми трябваше да имам някаква база данни за това какъв е средния брой стълбища в българските къщи зада успея да направя оптималния вариант. Но ми убихте желанието да си усложнявам работа за тоя де духа.
@MamaMy благодаря за коренкцията на базата на неща ще смятам че и другите отговори над 20 са точно на база грешна преценка , щот изморени ни се струват доста повече от колкото са. Направих да може да се променя дадения резултат, не че има значение вече.
@bulhomes2 правилно ти е казал архитекта...
VLADO66
- майстор
Босе.шъ мъ извиняваш ама се чудя що се пениш-имаш стандартна височина с плоча и настилки в 95 процента от домовете от 2.80,разделяш на 17см. и получаваш отговора на анкетата.На 16.5см. получааш 17ст.на 17.5см. получаваш 16стъпала.Наклона има значение само за широчината на стъпалото-при мен е 25см.
filmatoplo
- майстор
Нашите са 15 бр .
Тема "Въпрос за хората с двуетажни къщи" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература