Каква ти е старата и върши ли ти работа? Защо ще я сменяш?
Иначе помпите основно са три вида:
-евтини и смотани
-скъпи и смотани
-скъпи и хубави
Има и още едни дето често ги купуват - "компромисен вариант".
А мечтаните помпи "евтини и хубави" никога не са се произвеждали. Това е само мит.

Иначе помпите основно са три вида:
-евтини и смотани
-скъпи и смотани
-скъпи и хубави
Има и още едни дето често ги купуват - "компромисен вариант".
А мечтаните помпи "евтини и хубави" никога не са се произвеждали. Това е само мит.

Та колкото и да и е малък живота все ще работи поне 20 часа , което ще рече 40 пъти да изпразни кладенеца до дъно - значи няколко години би трябвало да мога да разчитам на нея !
  Та колкото и да и е малък живота все ще работи поне 20 часа , което ще рече 40 пъти да изпразни кладенеца до дъно - значи няколко години би трябвало да мога да разчитам на нея !   за почти два пъти повече пари и  нещо не съм доволен от дебита и си мисля, дали си заслужава да рискувам със смяната и с този райдър? Колегата гледам , че е доволен в тази тема , но...
 за почти два пъти повече пари и  нещо не съм доволен от дебита и си мисля, дали си заслужава да рискувам със смяната и с този райдър? Колегата гледам , че е доволен в тази тема , но... Нали по-горе сметнах , че на ден нама как да работи повече от половин час , защото максимума запас на вода в кладенеца ми е около 17m³, а тази помпа ще ги изчерпи за около половин час !  За непрекъснато ползване ще са ми необходими 720m³ вода на денонощие, толкова вода нито има от къде да взема нито къде да излея -  ще рече да залея целия парцел с около метър вода
  Нали по-горе сметнах , че на ден нама как да работи повече от половин час , защото максимума запас на вода в кладенеца ми е около 17m³, а тази помпа ще ги изчерпи за около половин час !  За непрекъснато ползване ще са ми необходими 720m³ вода на денонощие, толкова вода нито има от къде да взема нито къде да излея -  ще рече да залея целия парцел с около метър вода  .
 .