Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Mapek - специалист
Луксел, на гърба на Макдоналдс. Мога да ти подаря известно количество "втора употреба" ако случайно имаш път към Банишора. Ако не си си решил проблема, погледни си "лични" - ще ти оставя "координати".
Последна промяна от Mapek на ср авг 08, 2012 7:47 pm, променено общо 1 път.
krasiorocknroll - специалист
Ако си на г..а на географията от където няма къде да ги закупиш са много ефикасни!:)
erkamu - специалист
Mapek написа:
Електролукс, на гърба на Макдоналдс. Мога да ти подаря известно количество "втора употреба" ако случайно имаш път към Банишора. Ако не си си решил проблема, погледни си "лични" - ще ти оставя "координати".
Благодаря ти Марек. Ще намина през този магазин. Надявам се да не са много скъпи.
hidrazin - майстор
Ами погледни цените в линка дето styb ти даде:
http://www.elektrocomplex.eu/prod.php?id=83
Не би трябвало да са много по-високи цени от тия в линка.
:partyman:
Mapek - специалист
krasiorocknroll, като например в Ивайловград? То в София като "прескочиш" до няколко магазина и вече са ти златни ... Колко биха били ефикасни - ами докато се хвърли мазилката върху кабелите - със сигурност!
Последна промяна от Mapek на пон авг 06, 2012 10:54 pm, променено общо 1 път.
Тани - модератор
erkamu написа:
Благодаря ти Марек. Ще намина през този магазин. Надявам се да не са много скъпи.
Да са скъпи , да са скъпи колко да са скъпи:
Реф. №:

16.1
Цена:

0.06 лв.
Категория:

Eл. инсталационни материали
Под категория: Кабелни крепежи
Марка:

ЕЛЕКТРОПЛАСТ

Дюбел за МК
Реф.
номер Тип Диаметър
на кабел Диаметър Номенкла-
турен код Цена
16.1 USMP - 2 (100) 2 x 2,5 mm 6-7 mm 4014 0,06 лв
16.7 USMP - 2bis (100) 2 x (2 x 2,5) mm 6-7 mm 4016 0,09 лв
16.2 USMP - 3 (100) 3 x 2,5 mm 6-7 mm 4011 0,06 лв
16.5 USMP - 3bis (100) 2 x (3 x 2,5) mm 6-7 mm 4015 0,09 лв
16.3 USMP - 4 (100) 4 x 2,5 mm 6-7 mm 8065 0,07 лв
16.4 USMP - 5 (100) 5 x 2,5 mm 6-7 mm 8066 0,07 лв
16.6 USMP - 6 (100) 5 x 6 mm 8 mm 8067 0,11 лв
Е хайде да не са по 6 , а да са по 10 ст. За 15 броя ще дадеш 1,50 лв - че то пътните разходи предполагам , че ще са повече :wink:
erkamu - специалист
То това си е без пари в сравнение с цената , която ми посиакаха за пластмасовата скоба на Видира в началото на темата. 18 ст за бр.
Хем не ми върши работа (щото е за кръфъл кабел-хем скъпа.
Mapek - специалист
Какво стана, свърши ли работа? Дължа извинение - магазина се казва "Луксел", но иначе е там.
erkamu - специалист
Mapek написа:
Какво стана, свърши ли работа? Дължа извинение - магазина се казва "Луксел", но иначе е там.
Благодаря ти за загрижеността. В събота ще отида-през седмицата съм на работа и няма време.
evil - специалист
Правя ремонт на една стая и вкопах един мостов за да направя лампата девиатор и от леглото.Кабела е 6 метра и го наковах с пирони и гипс ден-два след като излезе тая тема.Стаята вече е оправена осветлението си функционера и всичко е 6 :) а автора още се занимава с глупости :lol: .Остави ги тея скобички само ще направиш на решето стената :lol: , пък и досега да беше забравил по изпитания начин :)

Тема "Закрепване на мостов кабел към тухлена стена?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: