• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
MrMurdjo - майстор
Има ролки и плоски пистови ремъци за Спарки, като резервни части. Може пък да станат. Например тук в София в "Ташев-Галвинг" съм виждал да купуват хора - за рендета и за лентови шлайф машинки, все са с ремъчна предавка.
Ето разгърнатата схема на детайлите на ренде Спарки
http://office-ftp.sofia.sparkygroup.com ... %20382.pdf
profesionalist_wood - майстор
Много евтин този стругар бе :shock: Преди няколко години един скъпчия ме одра за няколко прости детайла с 50 лв!
ZEDYCUS - майстор
:lol: клиновидния ремък е 2,50, за колелата ма изтупа 20 лв, познат познат , ама сиренето с пари.
kretio74 - специалист
ZEDYCUS написа:
:lol: клиновидния ремък е 2,50, за колелата ма изтупа 20 лв, познат познат , ама сиренето с пари.
Аз съм от Северозападналия край. Кажи откъде си купил клиновидния ремък, че тук никой не е и чул за такъв с такива малки размери.
ZEDYCUS - майстор
От Пловдив, едно малко магазинче за лагери и ремъци близо до бившето кино Въстанник. :razz: Ма ти е малко далече от резервата.
kretio74 - специалист
ZEDYCUS написа:
От Пловдив, едно малко магазинче за лагери и ремъци близо до бившето кино Въстанник. :razz: Ма ти е малко далече от резервата.
А Баш ( а така). Дай някакъв телефон или сайт на този магазин за да пробвам да ми го изпратят по куриери. :?
ZEDYCUS - майстор
Нямам им визитката, а и името не помня. Ако не бързаш, прати ми размера на ремъка, дължината и широчината и като ходя другата седмица до Кичука, ще проверя имат ли го.
kretio74 - специалист
След дълго ходене по мъките намерих ремък. Става от косачка райдер.
juvigy - специалист
Къде намери - на мен ми трябва едностранно вътрешно назъбен ремък , широк 12мм , висок 2мм и дълъг 222мм. За ренде.
kretio74 - специалист
Отидох в сервиз на райдер и с Божията помощ намерихме с пича от сервиза подобен ремък. Проблема на моя е, че е с 4 мм. по тесен и от 20мм сега съм с 16, ма боли ме фара нали работи.
  • 1
  • 2

Тема "Електрическо ренде" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: