• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
juvigy - специалист
Да , и е доста по - качествен от зеления бош или от БиД. Този дето са го дали са го понадули заради 'подаръка' от 30лв.
Даже маи за 60лв и зелен бош не можеш да си купиш. Поне аз така бих направил - за 120-150лв се намират Син Бош , Девалт,Хитачи.
Като за 60лв - некой Айнхел или Скил може да намериш , и ще са почти като тоя БД дето си посочил.
Kumay - майстор
juvigy написа:
... Поне аз така бих направил - за 120-150лв се намират Син Бош , Девалт,Хитачи.
...
Да, по толкова вървят! И после тук във форума се започва:
" - Къде да намеря евтин редуктор, че в Киров ми искат...!"
" - Как за запоя елементите на батерията, че не държи, а новата струва повече отколкото купих машината!"
БиД е на същия хал, като Райдерите и тем подобни!
Вземи си едно Спарки, в момента е на промо на 149,90 с ДВЕ батерии и прожектор!
С прожектора освен да си светиш, ще си разреждаш батериите, за да ги заредиш отново, ако не си ги ползвал дълго време. NiCd батериите не трябва да стоят разредени! Зарядното е едночасово, самоизключващо!
juvigy - специалист
Sparky не са лоши но заради по - ниското качество сравнени с Девалт и Бош не ги предпочитам.
Особено пък ако вземеш та го изпуснеш - веднага се чупи пластмасата. Най- добре да си говорим за
конкретни модели. Примерно ето това ти препоръвам като модел : Девалт ХРП 12В
Намери 1 такъв и пробвай , после отиди и пробвай новия спарки. Изборът ще е лесен.
Chefo77 - майстор
За такава употреба ти трябва Skil 6222.
king82 - специалист
Моля за мнение и съвет,дали си струва този винтоверт http://prodavalnik.com/vintovert-vintov ... v-i8188009
Цената направо е 100 лева.Няма да го ползвам професионално,но често ми се налага. В момента имам някакво измислено китайско "Agiyoma", чиято батерия вече свърши курса
juvigy - специалист
king82 написа:
Моля за мнение и съвет,дали си струва този винтоверт http://prodavalnik.com/vintovert-vintov ... v-i8188009
Цената направо е 100 лева.Няма да го ползвам професионално,но често ми се налага. В момента имам някакво измислено китайско "Agiyoma", чиято батерия вече свърши курса
Не съм виждал такъв - има шанс да е менте. Иначе ако е истински си заслужава цената.
EDI - майстор
Не мен ми прилича на чисто менте, модела няма такъв вид.Вземи си от ЛИДЪЛ един 10,8 волтов с литиева батерия, май към 70 лева бяха.
king82 - специалист
Мерси, и аз имах такива съмнения.
fox_vt - майстор
Токос струва лидълския 70 лв добре се държи машинката нямам оплаквания и е супер лек компактен и удобен.
king82 - специалист
Извинявам се пак ама попаднах на нещо по добро http://prodavalnik.com/akumolatorna-bor ... t-i7397089
Мога да го видя на място ако се наложи,че ми е на път. Този истински ли е, не е ли?
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: