• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 38
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ivanvasilev1970 - специалист
Здравейте,
Реших в тази тема да ви показвам как върви ремонта на малката тоалетна. Ще казчам снимки и ще приемам градивните ви критики с охота.
Надявам се да избегна грешките с вашите превантивни съвети, коментари.
Та какво правих тези дни. След като изместих входа на вратата, иззидах една малка стеничка, преправих малко мръсния канал, изместих малко сифона:
Прикачен файл:
kanal_per_miwka.JPG
kanal_per_miwka.JPG (109.01 KиБ) Видяна 9012 пъти
Леко пипнах замазката на пода, заради изместването на сифона:
Прикачен файл:
zamazka.JPG
zamazka.JPG (105.45 KиБ) Видяна 9012 пъти
грундирах новоузгардената стена с бетонконтакт"ангро" и после започнах мазилката (първата в живота ми) с готовата вароциментова мазилка ("ангро"):
Прикачен файл:
mazilka1.JPG
mazilka1.JPG (50.37 KиБ) Видяна 9012 пъти
Прикачен файл:
mazilka2.JPG
mazilka2.JPG (48.63 KиБ) Видяна 9012 пъти
Остава ми като стегне мазилката да направя изглаждане на стената с още един тънък слой.
Тани - модератор
Престани да пускаш нови теми! Така или иначе си напълнил раздела! Предишните няма да ги трия , но всяка нова ще ходи в коша! Хората цели къщи си направиха в една тема , а ти един за един кенеф и една баня вече си направил 20 теми! Засрами се!
Тани написа:
Престани да пускаш нови теми! Така или иначе си напълнил раздела! Предишните няма да ги трия , но всяка нова ще ходи в коша! Хората цели къщи си направиха в една тема , а ти един за един кенеф и една баня вече си направил 20 теми! Засрами се!
Засрамих се.
Всяка тема си има различна тематика в раздела "Баня" и е за нещо различно. Ако искате да има по малко теми-нека всеки потребител има по една тема и там да поства всичко.
И "кенеф" можеш да наричаш, това в което ти ходиш. Аз ползвам тоалетна. Това, че си Модератор не ти дава право да проявяваш арогантност.
Ако съм направил нещо нередно-можеш да направиш коментара си по по-умерен начин.
erkamu - специалист
:-D Като прочетох заядливия коментар на Тани се успокоих-няма тенденциозно отношение към мен, а просто така си говори. Днес на въпрос за сифон с механично затваряне на решетката ми препоръча да си издялам дървен чеп и да си го сложа вместо сифон. Тези Модератори, нямат ли си шефове(супермодератор), които да следят за изказа им?!
Тани - модератор
Явно не оценяваш жестовете които ти правя, но аз съм свикнал! Понеже съм чел една книжка , почти не обръщам внимание на подобно отношение! Така и така ти направих една дузина снимки за другата тема ето ти още две - от онази книжка. Дано да са ти полезни!

Прикачен файл

P1410816.JPG

Прикачен файл

P1410817.JPG
Тани - модератор
ivanvasilev1970 написа:
Тани написа:
Засрамих се.
Всяка тема си има различна тематика в раздела "Баня" и е за нещо различно. Ако искате да има по малко теми-нека всеки потребител има по една тема и там да поства всичко.
И "кенеф" можеш да наричаш, това в което ти ходиш. Аз ползвам тоалетна. Това, че си Модератор не ти дава право да проявяваш арогантност.
Ако съм направил нещо нередно-можеш да направиш коментара си по по-умерен начин.
Извинявам се за употребата на думата кенеф , но я употребих като синоним за тоалетна и лично аз не правя разлика между двете ! Щом те обижда обещавам да използвам думата тоалетна за в бъдеще, когато разговарям с тебе! Относно темите - разгледай този линк
viewtopic.php?p=323336#p323336
човека също е правил баня и ... още някои "дребни ремонти" , ха сега си представи как би изглеждал форума, ако не ти се направи забележка и си на неговото място?
chapara - майстор
Тани, нищо лично, обаче разваляш тематиката на "банята", има седмици и месеци където няма нищо ново. Това че в твоя подфорум има раздвижване -дразни ли те :? Всяка тема има смисъл в такъв Форум, хората влизат и четат. Света се развива, а освен това в тази стегнация хората нямат кинти и аз уважавам всяко едно начинание за хора които биха се усмелили да си направят нещата сами, дори независимо че бих ги придърпал за клиенти, Аз имам бол работа и се радвам когато съм полезен през нета. Май си поядосан нещо. Спри критиките и най малко очаквам от модератор да има забележки точно в такъв Форум :roll: Личните неудачи не ги пренасяй тука :-D
Тани - модератор
Явно не си ме разбрал правилно. Както виждаш и аз помагам с каквото мога. Апелирам сам да се пише в ЕДНА тема за цялата баня. Ако ще пита за нещо конкретно, нека го направи в темите, където вече е коментирано иначе всичко става много разхвърляно и следващия който иска да ПРОЧЕТЕ за даден проблем, ще трябва да прелисти десетки теми. Може да се зададат всякакви въпроси в една тема дори за строежа на една къща от първата копка та до ключ, както направи Веско. Какво лошо виждаш в това?
Добре...нека оставим негативните емоции от предните постове назад. Всичко, което правя по банята и тоалетната ще поствам в двете теми, които съм отворил.
Благодаря ви за разбирането и целанието за помощ.
Тани - модератор
Благодаря ти за разбирането!Оценявам го!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 38

Тема "Ремонт на тоалетната в действие" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: