• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Ще завторя или затретя, че това са действителни снимки минали през фотошоп за да бъдат по-ярки цветове. Кухнята е реална, някой ако твърди друго да ми го докаже. Не целя реклама точно в този саит понеже 90% от посетителите влизат с идеята да измайсторят нещо сами. На никой не съм отказал съвет и смятам, че се придържам към идеята за форума (с малки изключения). За диблата има време още. Отделно от това мнението на хората ме интересува което е и друга причина да пускам снимки.
Тани - модератор
Това , че хората бъркат изпълненията ти с 3D само може да те радва :supz: Следващия път се снимай и ти или направи снимки още на етапа на монтажа със мърсотията и "разхвърляните" инструменти наоколо ! Предполагам ,че и сега имаш такива и може да ги пуснеш, дори без да ги обработваш!

За всички, които не разбраха шегата с лентата - втората снимка е направена от керамичния плот на печката и отражението е от него. Дори се виждат контурите на котлоните!
shadowman - майстор
И аз мислех да пусна една снимка с телефона ама не ми се иска... виждал съм по сайтовете за мебели как показват снимки с кофти качество и на мен не ми харесва гледката... какво пък, ето една работна (свършена е отдавна, но кухнята е в София и моя фотограф няма как за момента да я снима).

Прикачен файл

subi.jpg
eraser - специалист
Едно питане за осветлението под горните шкафчета, какво е?

че си поръчах една лента със SMD LED 3528 (pure/day white 60 led-a на метър) и се чудя много ли е малко ли е ... :?

ПП: тя уж утре или вдруги ден трябва да си я взема и ще тествам.

ППП: пристигна и тествах, и е малко малко според мен.
Пробвах и с двойно лентата, но пак ми се стори малко.
Може би "cool white" да е по-бяло и да е по-добре.
Последна промяна от eraser на ср авг 08, 2012 3:02 pm, променено общо 2 пъти.
shadowman - майстор
Осветлението е LED 120 диода/метър, бяла студена.
mumar - специалист
shadowman имам питанка- може ли, това, което на последната снимка е шаренко- гръбче и плот- да бъде от дърво?
По голямите магазини продават такива "дъски" , слепени са знам, но ми е мечта да имам такова гръбче и работен плот.
Niki72 - специалист
Страхотна е бяло-червената кухня. Как e името на използваните плочи?
shadowman - майстор
mumar написа:
shadowman имам питанка- може ли, това, което на последната снимка е шаренко- гръбче и плот- да бъде от дърво?
По голямите магазини продават такива "дъски" , слепени са знам, но ми е мечта да имам такова гръбче и работен плот.
Може да е от дърво, но при него има много обработка, трябва да се мажат с някакъв препарат за да не попива и раздува, за гръб ако имаш дърво и имаш газ става кофти...
shadowman - майстор
Niki72 написа:
Страхотна е бяло-червената кухня. Как e името на използваните плочи?
Първоначално замисъла беше този (http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... =7&t=35203) и нагласиха плочките да връзват с антрацита, но впоследствие минаха на червено... ама ся се бъзикаш за плочките...
Niki72 - специалист
Имах предвид декорите на ПДЧ-то кои са?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Опа... кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: