Търся тръба за аспиратора - но да не е кръгла а правоъгълна или квадратна, защото ще ми изяде много място като минава през три кухненски шкафа. Знае ли някой дали се продава някъде такава тръба и има ли преходи от отвора на аспиратора към нея.
- 1
- 2
Мечтата на всяка домакиня
12 мнения в "тръба на аспиратор"
от Бургас съм.
В Бургас няма PRAKTIKER - но благодаря за информацията.
Palawnik
- специалист
Потърси фирма която се занимава с климатизация. Ако те не могат да ти решат проблема ще те насочат към някоя фирма от която те взимат въздуховодите.
Пак помисли дали ще се губи толкова чак място. Дори да намериш такава фирма не ми се струва да ти излезе евтино.
Другия вариант е да си направиш сам. В складовете за ламарина, винкели профили и т.н. може да си купиш лист поцинкована ламарина. След това се реже с ножица за метал или шлифовалка. Огъването може да си направиш приспособление от два винкела. Огъването става с гумен или дървен чук. Съединяването може да се направи с поп нитове (може да не се казват точно така) след това „шева” се попълва със силикон. Някой от майсторите които поправят автомобили са си направили такива приспособления. Може да помолиш някой от тях да ти ги сгъне.
Ако решиш да си я правиш сам обаждай се за съвети.
Успех
Пак помисли дали ще се губи толкова чак място. Дори да намериш такава фирма не ми се струва да ти излезе евтино.
Другия вариант е да си направиш сам. В складовете за ламарина, винкели профили и т.н. може да си купиш лист поцинкована ламарина. След това се реже с ножица за метал или шлифовалка. Огъването може да си направиш приспособление от два винкела. Огъването става с гумен или дървен чук. Съединяването може да се направи с поп нитове (може да не се казват точно така) след това „шева” се попълва със силикон. Някой от майсторите които поправят автомобили са си направили такива приспособления. Може да помолиш някой от тях да ти ги сгъне.
Ако решиш да си я правиш сам обаждай се за съвети.
Успех
slavckc
- специалист
shadowman
- майстор
Или търсиш магазин за мебелни аксесоари. Евтините са китайски, скъпите италиански (и може би минали през Китай?) -> http://www.leksgroup.com/l_en/?s=3&i=15&c=16
JAMESON
- напреднал
Мисля,че вашия строителен маркет беше Мастерхаус.Провери там.Преди 2 седмици аз си купих в Пловдив от АЛАТИ.Марката е DOSPEL,полски и много читави.После ги видях и в БриколажИмат всички необходими аксесоари-ъгли,муфи,преходи,даже и тетки.Размер на въздуховода-1500x120x65. Можеш спокойно да ги монтираш в/у шкафовете.
- 1
- 2
Тема "тръба на аспиратор" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература