• 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
sto64 - специалист
Блондинка седяла на пейката пред входа на блока.
Майка и и извикала от терасата;
-Миме, прибирай се!
-Що бе мамо, да не ми е студено?
-Не,гладна си.
l_bonev - специалист
След неуспешната за България олимпиада в Лондон 2012г,знаете ли освен кака Ст.Костадинова , кой друг е сигурен за Рио 2016?
Това е Гълабин Боевски. :supz:
stiv1961 - майстор
На автобусна спирка в Кърджали:
"-Ей момче какъв беше автобуса?"
Отговор:
-Икарус.
"-Не бе, номера му?"
Отговор:
"-А, номера ли - К5456АВ"
stiv1961 - майстор
Снощи се прибрах по-рано вкъщи и, представи си, заварих жена си с един италианец!
- И какво му каза?
- Какво да му кажа? Да не би да знам италиански!
stiv1961 - майстор
Другари, отворете тема ,,Успеха на българските олимпийци"- тук е за вицове :-D
Олимпийските игри, финалите по борба. Треньор дава последни напътствия на един от борците:
- И внимавай много. Твоят противник има коронен номер. Досега никой от неговите съперници не е успял да се справи с неговия захват.
- ОК, тренер, ще се постарая…
Още не започнала схватката и борецът попаднал в коронния захват. Виждайки, че неговото момче не може да направи нищо, треньорът се разстроил и се прибрал в съблекалнята. В съблекалнята работи телевизор. Треньорът вижда, че публиката, станала на крака, аплодира неговият състезател.
След награждаването треньорът пита:
- Как успя да се измъкнеш от тоя захват?
- Разбираш ли, тренер, щом почна мачът и оня ме хвана. Седя аз и не мога да мръдна, а той ме усуква отвсякъде, вече не мога да дишам, викам си – ще се предавам. Изведнъж гледам, пред очите ми висят топки, повдигнах си главата и ги захапах с всички сили…
- А стига бе, това не е спортсменско, не можеш да се измъкнеш по този начин от захвата…
- Ти ще кажеш, тренер. Въобще не можеш да си представиш на какво е способен човек, като захапе с всички сили топките си…
Илиян Илиев™ - майстор
Прав си Стив.

Турчин, американец и Бай Ганьо пропадат в пещера по време на експедиция в Родопите! Няма храна, само вода от подземна река. 1-2 седмици глад, турчина казал:
- Братя ще се жертвам за вас!
И си резнал ръката та похапнали! 2-3 седмици глад, американеца казал:
- Братя ще се жертвам за вас!
И си резнал крака та похапнали!
3-4 седмици глад, вече пред умирачка Бай Ганьо мислил, мислил и си надървил хуя, а турчина отсекъл:
-Охооо, баси кефа салам!
Бай Ганьо го погледнал тъпо и казал:
-Къф салам бе!?!?! Хапвате по едно кремче и си легате!!!
sto64 - специалист
Един цар, един папа и един алкохолик спорели кой от тях,бива посрещан от хората с по-голямо уважение и почит.
- Мен ме посрещат с ВАШЕ ВЕЛИЧЕСТВО и ми се кланят.- казал царят.
-Мен, пък ме посрещат с ВАШЕ ПРЕОСВЕЩЕНСТВО и ми целуват ръцете.-казал папата.
А алкохоликът казал:
- Аз, като отида някъде,всички ми викат : ГОСПОДИ!!! пак ли си тук?
sto64 - специалист
От един зоопарк в САЩ избягал слон.
Полицията започнала издирване.
След няколко часа получават обаждане от една средностатистическа американка:

- Ало! В градината ми има огромен плъх.
-И какво прави този плъх?
-Къса зелки с опашката си, и ако ви кажа къде ги пъха няма да ми повярвате.
iivanov - майстор
В първата брачна нощ Асан възбудено прошепва на Айшето.
-Айше,а дано да си девствена.
Тя замислено.
-А дано,ама надали.
to4ka - напреднал
На грузинец му се приискало да чука мъж . Влязъл в една уличка, сложил на земята десет доларова банкнота и се скрил в сянката . Гледа приближава се украинец и вижда доларите . Оглежда се наляво, надясно, слага ръка на задника си навежда се и ги взима . "Хитър е!" - мисли си грузинецът . Отива залага нови десет долара и пак се скрива в сянката . Приближава се руснак и с незабележимо движение взима доларите, даже без да се спре . "Ловък е!" - мисли си грузинецът . След това залага нови десет долара и пак се скрива . Приближава се друг грузинец. Погледнал доларите, ритнал ги нанякъде и отминла без да ги вземе . "Горд е!" - помислил си грузинецът . Отишъл да си вземе доларите, навел се ... "И КОВА-А-АРЕЕЕН!!!"
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: