Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
Tази клема е деформирана от топлината в долния край,да не е трета употреба или сега се случи това?
hidrazin - майстор
Tази клема е деформирана от топлината в долния край
:lol: :lol: :lol:
Бисери, бисери ... Ще ме уморите от смях.
:partyman:
valentino76bs - майстор
hidrazin написа:
Tази клема е деформирана от топлината в долния край
:lol: :lol: :lol:
Бисери, бисери ... Ще ме уморите от смях.
Какъв е проблема не може ли,...давай го по спокойно...
lubomirlz - специалист
Не може :-D Тая клема е бакелитова и няма да се деформира от топлината, а направо ще се разруши. Та на клемата нищо и няма, чисто новичка си е :lol:
valentino76bs - майстор
lubomirlz написа:
Не може :-D Тая клема е бакелитова и няма да се деформира от топлината, а направо ще се разруши. Та на клемата нищо и няма, чисто новичка си е :lol:
Ясно.На мене ли ми се вижда така долните две дупки на болтовете неща са криви и на едното болтче даже се вижда някакво черно на главата му като от късо нагоряло.Може и да бъркам не споря.
hidrazin - майстор
...давай го по спокойно...
По-спокойно трябваше ти да го даваш и да помислиш преди да пишеш глупости.
Клемата е от бакелит, който е терморективна смола. За разлика от термопластичните, които могат многократно да се
преработват чрез грубо казано претопяване тия не могат. Бакелита е устойчив до около 300 градуса. Както по-горе ти казха при достатъчно нагряване направо се
разрушават. И не се притеснявай за клемата - нищо и няма и никъде не е нагоряла. В момента гледам снимката на 42 инчов плазмен монитор и всичко се вижда перфектно.
Може би се бъркаш за изкривяването поради това, че снимката е правена в бличък план с перспектива и има леко изкривяване на образа.
За изкривяванията на образа при снимане и видовете обективи може да прочетеш тук:
http://elmediapro.com/blog/kak_da_pravi ... te_optika/
valentino76bs - майстор
Чета ти постовете от известно време ,не го казвам само заради сега.....нещо стила ти ме дразни,държиш се високомерно и не се отнасяш с необходимия респект към хората участвуващи в този форум знаещи и незнаещи ....не си мисли ,че всичко знаеш....та наздраве...щом си казал.
ozimen - специалист
Аз,пък си мисля,че тия уреди не са БОШ,а някакво менте.
hidrazin - майстор
Към ozimen: BOSCH
Към valentino76bs : Та няма такива хора дето всичко знаят. Има такива дето знаят наистина много, има
и такива дето само си мислят че знаят много. Пък има и такива дето чистосърдечно си признават че нищо не знаят.
Като си ми чел постовете сигурно си забелязал, че за разлика от някои хора не ме е срам да си призная когато греша.
Човешко е да сбъркаш. Пък там дето не съм сигурен и съм неподготвен хич и не се изхождам по въпроса.
Пък като си рекъл - наздраве, ама ще е утре вечер. Днес не може. :cry:
velas - специалист
valentino76bs написа:
Чета ти постовете от известно време ,не го казвам само заради сега.....нещо стила ти ме дразни,държиш се високомерно и не се отнасяш с необходимия респект към хората участвуващи в този форум знаещи и незнаещи ....не си мисли ,че всичко знаеш....та наздраве...щом си казал.
Мен пък не ме дрази.
Представа нямам кой е и как изглежда hidrazin, но има необходимите познания по тематиката, за да бъзика всеки, който каже/напише глупост. Това, че ти се дразниш е твой проблем. Кажи - сбърках, сори, :partyman: , и се приключва...

А по темата, аз да светна: нагорял бакелит става електропроводим... :)

Тема "Плот и фурна за вграждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: