Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Ради Тодоров - специалист
Ради Тодоров написа:
Да не остана по назад и аз да взема да се изфукам.Днес се сдобих с Li-Polymer със BMS 37V / 10Ah.Още не е монтирана но утре се заемам ще споделя и впечатления.

Два дена тестове и първи впечатления.Сравнението го правя с предишните оловни топузи.Максимална скорост 34 км/ч с 28 инча капла и 500w мотор няма промяна.Ускорението ако не си фантазирам не е по различно.Побега е значително по голям 30-34 км без никакво докосване на педалите очаквах поне 40 км да мина.Един бил минал със същата батерия 50 км друг с първоначално тръгване на педали карал по 60км дрън дрън .Оловата ги цедях почти до край в новата БМС-а ми крои лош номер изключва без никакво предупреждение при спад на волтажа и от там на педалите и към зарядното. :bдh: :igitt:
gotiniq7 - специалист
Нова оферта за батерии :) 37в 10ач - 390 лв с алуминиева кутия и зарядно http://www.stbbg.com//?page_id=21&record_id=9997
Пише че не е в наличност иначе е наистина супер оферта.
gotiniq7 - специалист
Ради Тодоров написа:
Конрад зареждат яко, до няколко дена ще има. На мен ми трябва 48 волта, а никъде не намирам добра цена...
sasko12345 - специалист
Ако карате с олово слагайте широки гуми за Доун хилл или фрее райд. По ниско налягане на гумата по малко се пука по дебели стени и най важното не друса толкова. И събирайте пари за Литии някъв вид хахахаха какато и за трабант комби и 4 хъба .
ludiagsm - специалист
gotiniq7 написа:
Ради Тодоров написа:
Конрад зареждат яко, до няколко дена ще има. На мен ми трябва 48 волта, а никъде не намирам добра цена...
Казаха ми 285лв и вече има
kartell - напреднал
Какво има за 285лв?
ludiagsm написа:
gotiniq7 написа:
Ради Тодоров написа:
Казаха ми 285лв и вече има
Не знам какво са се объркали преди малко монтирах такава закупена днес от конрад на един приятел на колелото.Цената с зарядното е
387.76 лв точно колкото пише в сайта.Тази батерия е предназначена за ел колела с обособено място зад седалката или по точно на задната страна на рамката където влиза тръбата на седалката.Монтирана на рамката не може да се ползва шината и заключването.След малко ще кача и снимки.Който е решил да купува такава да изиска от продавача преходник за 220волта ,че щепсела е странен стандарт също и кабел за захранване на компютър тези работи не ни бяха предоставени и липсват в комплекта на батерията.Баси зарядното го хващат 100лв.Ако е така купете батерията без него и от наще търговци зарядно за 50-55лв.

Изображение
evparts.alle - специалист
Колко цикъла дават на баКтерията? :lol:
Има ли 500? Как изглеждат клетите вътре?
От какъв тип са? Литиево-магнезиеви са може би?
Дайте малко повече инфо?
Stoianovkv - помощник
evparts.alle написа:
Колко цикъла дават на баКтерията? :lol:
Има ли 500? Как изглеждат клетите вътре?
От какъв тип са? Литиево-магнезиеви са може би?
Дайте малко повече инфо?
Можеше и да погледнеш сам http://www.stbbg.com//files/upload/c5a5 ... a0ef38.pdf
Li-Ion брой цикли X :)

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: