• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
toci1 - напреднал
paz_007 този таван,майстора който ти е слагал плочките ли ти го е правил или някой друг?Може ли координатите му на лична :roll:
UNIOR - модератор
Станало е страхотно ,Браво =D>
Niky - специалист
Такъв таван ви показах преди доста време. Слага се елементарно.
Най-трудната част е рязането на декоративните профили. Признавам, аз нямах нерви да ги изрежа толкова добре като на снимката. Но малко бял силикон върши работа :)
popivatelna - помощник
Синята баня.... направо потънах, много ми хареса, дали все още може да се искат повече снимки? Аз също бях харесала тези плочки, но подовите бяха доста по-тъмни. Иска ми се да видя как се е получило при теб. Иначе отблясъците от светлината по плочките направо... не е като в магазина... хм дааа... леко ме гризе...
angela_pk - специалист
Простете за невежеството,но много ми хареса и искам да питам как се закрепва за тавана тази ламперия :?
ironlady - модератор
angela_pk написа:
Простете за невежеството,но много ми хареса и искам да питам как се закрепва за тавана тази ламперия :?
Много лесно...закрепват се Г- образни лайсни към тавана на определеното разстояние и след това се редят плоскостите на снадка...нещо подобно на ламинат за таван :wink: само че по меко и гъвкаво,/аз му викам кашкавал./ :wink: .Дано да съм го обеснила разбираемо...
paz_007 - помощник
Синьото помещение не е банята а тоалетната. Банята е зеленото
  • 1
  • 2

Тема "Продъжение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: