Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
torbalan - Дървен философ
Защо ще шпакловаш с мрежа гипсокартона?
Това необходимо ли е?
VLADO66 - майстор
Първо си нареди гипсокартона/как го мразя за бани ако ще не зелен пембен да е/ и след това хидроизолирай.
kolio78 - помощник
Защо ще шпакловаш с мрежа гипсокартона?
Това необходимо ли е?
прочетох го тук viewtopic.php?f=4&t=36433&start=0
предполагам е ,за да хванат по-здраво плочките .
рашкета - специалист
kolio78 написа:
OSB-то мисля , че е 8мм. /не поддава/ , а ГК ми го оставиха майсторите , които ми сглобяваха къщата . Просто ми се иска хубаво да хидроизолирам защото банята е 2 ри етаж и да не стане мяу някой ден .
Имам лош опит от банята в апартамента ми .
Кольо, мисля, че грешиш много.Едва ли между етажите е изпълнено с ОСБ .Па камо ли 8мм.
И за какво ти е да повдигаш банята??????????
Тия по-горе не ги слушай :lol: :lol: :lol: .Аз съм правил бани в дървена къща, ама ти ако не си правил никога баня в живота си едва ли ще се справиш и то в дървена къща.Не те подценявам но си има тънкости и хитринки.
VLADO66 - майстор
За какво са на банята наклони?Какво ще я прави тая тръба като не може да я вкара в пода-само ще я прескача,направо да я махне по-добре без сифон.Или най-добре да подкара с офертите на лични,какво ще пита тука разни глупаци дето не са виждали баня еле па дървена да разтриват клавиатурата.П.П.Каква е тая междуетажна конструкция че не може да издържи плюс 40кг/м2 замазка,че трябва да се прави двоен под.
рашкета - специалист
Владо, стига си ми остроумничил.
Сифона и трАбата се скриват естествено.Я си представи на какво лежи втория етаж????????????На греди разбира се с размери минимум 10/10.Достатъчни ли са ти тези 10см кухина да скриеш сифона и тръбата(ф50)???????????????????
jekasus - майстор
На гредите ли коват картона за таван?
chapara - майстор
jekasus написа:
На гредите ли коват картона за таван?
Да, ама с окачвачи :wink:
jekasus - майстор
Значи, по-добре да се направи двойно по-тежка и по-дебела замазка в банята, отколкото да се свали тавана с 2 см и да се направи като трябва.
VLADO66 - майстор
Всеки има неотменимото право да си вкара водата и конденза в конструкцията http://www.youtube.com/watch?v=If6ISF7y ... ure=relmfu :wink:

Тема "хидроизолация на баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: