Здравеите и благодаря че ви има.Помагате много а и вьспирате(раскривате)много непочтенни "майстори".И така ще споделя моята одисея а вие ме посьветвйте,ако можете и искате разбира се! Наех фирма да ми направи ВиК инсталацията на кухня и баня. Направиха я стиснахме си рьцете платих им и си трьгнаха.Остана да монтират апаратите и батериите но казаха това накрая.На другия ден излях две кофи вода в дебелата трьба кьдето ще бьде тоалетната и след малко подложния пяськ на две места се намокри.Оказа се че след като са разсширили и вкарали трабата една в друга вьобще не са я залепили.Поправиха я мьрморейки че нямало да тече ракия там но ,ас им загубих доверие.
Често чета форума и имам сериозно притеснение относно Р.Р.инсталация.КАК да проверя дали няма течове на лепените места(нипели, колена)ИЛИ че не са стеснили трьбите при лепенето намалявайки дебита им.Моля ви кажете какво е и мнението ви за Р.Р.трьби.Какво ще стане ако протекат след като сложа плочките.Дават ли аварии?Но за това май е кьсно да питам.А трьбите са светло сиви бес ал. обложка.Нямате си представа до кьде ми стигна от този ремонт
Благодаря за отделеното време