• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
marmoz - специалист
И двата пъти се чупи вътре някво колело,при дупчене на бетон.Като се закачи в няква арматура и ти го натиснеш аиде на ремонт,ама ти си го вземи този зеления и после ми кажи не ли е боклук :)
За синия грешка няма по скоро ще стопи боргията отколкото да те предаде,ама е СИН :)
jekasus - майстор
marmoz написа:
За синия грешка няма по скоро ще стопи боргията отколкото да те предаде
Нали казах -
jekasus написа:
Който има здрави ръце и празна глава, за него всичко освен синьо е боклук.
Който си пази инструментите,при него и червения райдер ще изкара дълги години.
ferrari4456 - специалист
Ама това ли е... :cool:
Ми като хване някаква арматура го искарай и бавно бавно докато го продупчи.Амам чуството че работиш в някаква фирма и машините не са твой.Има голяма разлика.
marmoz - специалист
Ама ви е отвял вятъра и двамата :)
Проблема не е в начина на работа а в качеството на материала на елементите в машината.
Зелена за Ливади като вас и синя за тия дето работят. :-D
"Ама оди обясни на овчар кво е ветрогенератор" :-D
jekasus - майстор
Явно няма вятър в София, че да ти прочисти мозъка. Човека няма да ги ползва професионално, а за домашна употреба.
И един въпрос - Трябва ли да си купя спортна кола, че да се придвижвам по-бързо до работа?
Към автора на темата - как не ти предложиха миксер на Макита, за да си бъркаш мазилките :lol:
ferrari4456 написа:
На мен ми трябва лятото ,зимата най много да го вадя един път на 2-3месеца за една дупка.Затова няма смисъл...
Все още ли говорите за машини :lol:
marmoz - специалист
Извинявам се за резкият тон ама машина за 330лв /бош зелен/ ,или син бош за около 400 въобще неможе да се сравняват :)
ferrari4456 написа:
Гледах на green tolls (raider)за 20лв и дали ще издържи няколко месеца работа ,защото на нова година мисля да си взема перфоратор bosch pbh 2800re.И за перфоратора дали става да попитам?
За 1-2 дупки и тая за 20 лв става,ама ако иска машина да не си дава парите за боклуци.
Пояснявам че съм работил само с перфоратотите на бош,за другите им Green инструменти мнение не давам :)
jekasus - майстор
Ако ти се дават толкоз пари, този път съм на страна на marmoz
http://electron.bg/bosch-gbh-2400-p-225 ... D0qwcHN9lQ
marmoz - специалист
За това става дума :)
Няма да ти се чупят колела заради лоша стомана ,тая ще я ползваш и ще се радваш :)
А не като мене да потрошиш 600лв та да ти доиде акъла :)
+2 от мене
  • 1
  • 2

Тема "Много проблеми на една вила-препоръки за машини и съвети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: