• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
lov - майстор
То че са тежки е вярно но освен здравината си има и друго предимстово. Голямата маса не позволява на инструмента да вибрира. Не знам дали ти се е случвало да заклиниш диск с такава машина и някоя лека. То да не ти се случва ама на тая само го видиш че го няма докато другата те дръпне жестоко. Не дай си боже и да остане половинката там и да почне да подскача в ръцете ти. Е на истинските машини има сумати и предпазители в тая област. Но на болшинството всичко това е спестено. А и самата машина си е правена за мурдари хора и да остисква на всякакви издевателства. Технологията и изискванията са били съвсем други. Не на празно България е станала синоним на тези дуракоустойчиви машинки. Ако не знаеш казват им ''болгарки''.

П.П. Мога да ти покажа останки от много по предишен модел който е доста по елегантен и по лек. Даже се съмнявам някой тук от форума да е работил с такава даже и да е виждал. А е била серийно производство дълго време. Даже роторите са почти еднакви с тази и с малки преправки стават за замяна.
Никога не съм работил в този завод но познавам доста хора от там. Мога да твърдя че има много кадърни конструктори които могат да направят далеч по добро от всички превъзнасяни марки. Само че никой не иска нашите фабрики да произвеждат. Ама ще го избием на политика и по добре да спра до тук.
puh4 - специалист
Нямаш късмет, ако си бях в България щях да ти го подаря.
  • 1
  • 2

Тема "Пренавиване на ъглошлайф във Варна - Къде ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: