От мобилни телефони до цифрови камери
Здравейте toraibata,

Поздравления за уреда, който сте направили! Много е ценен! Предполагам, че така сте осъществили една от мечтите си на млади години - да имате точен сигнал-генератор.
toraibata написа:
... Защо никой не пита за детайли от принципната схема ? ...
Аз бих искал да видя принципната схема и ще съм Ви благодарен, ако я публикувате. Специално за Вашия сигнал-генератор се регистрирах в този форум, който иначе следя от доста време.

Поздрави,
Pollione

P.S.
Интерес към генератора, схемата и конструкцията му ще има на "Страница на силистренските радиолюбители" - http://www.kn34pc.com. Имат специален раздел за конструкции и бихте могли да публикувате там.
Здравейте toraibata,

Благодаря, че откликнахте!

Прочетох личното съобщение. Благодаря Ви и за допълнителната информация там! Интересно ми е. Опитах се да отговоря, но се оказа, че аз нямам право да изпращам ЛС, ащото :
"Вие не сте оторизиран да използвате тази функция. Може би сте се регистрирали скоро."
:shock: :shock: :shock: Що за тъпотия!

Както и да е. Ще изчакам няколко дни за да получа право на ЛС и тогава ще Ви изпратя адреса на електронната си поща. Ако пък се забавят, ще го покажа тук.

С удоволствие ще набера схемите на компютър, но трябва да кажете, в какъв формат ги искате. Аз съм си написал собствена програма, която може да рисува прости чертежи, схеми и платки едновременно. Беше ми омръзнало все нещо да ми липсва. :) Програмата е написана на Delphi и когато получа право на ЛС, мога да Ви я изпратя заедно със сорса. Има все още грешки и доста недовършени неща, но вече може да се работи с нея.

Ако самата програма не Ви интересува, мога да изпратя готовите схеми във формат pdf.

Поздрави
Pollione
Благодаря, toraibata!

Успешно изтеглих файловете. През почивните дни ще ги прегледам и ще пиша.

Поздрави,
Pollione
hidrazin - майстор
Сервизен генератор за настройка УКВ тракт ЧМ в радиоприемниц
Моите уважения, ама би ли редактирал заглавието за да не звучи така кофти?
:partyman:
toraibata - специалист
Не стигна мястото за последната буква а пък не мога няма там метка за редакция
hidrazin - майстор
Ще го преживея някак. :wink:
Лек ден у успех!
:partyman:
Ivanov388 - специалист
Toraibata e направил сам сервизен генератор и споделя това във форум "направи сам".
Винаги обаче ще се намерят заядливи отворковци и дървени философи, които ще се постараят да оплюят всичко.
Накрая на един не му хареса и заглавието ! Къде го чукаш, къде се пука ! :partyman:

Пожелавам във форума да има повече хора като toraibata !
Браво за полезния уред !
Приятни настройки !
toraibata - специалист
Здравейте искам да ви благодаря преди всичко за подкрепата. Така е днес за съжаление . Трудно е все пак да направиш нещо с ръцете си. Но в приказките сме добри.

Тема "Сервизен генератор за настройка УКВ тракт ЧМ в радиоприемниц" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: