• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 38
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
marmoz - специалист
Вратите се отварят навън и навътре/професионално лява,дясна поглет отън или отвитре/ :)
Отварянето зависи от така нареченият минимален мъръв обем те. къде наи малко ти пречи :)
Ако те интересува ще ти дам мин и мах възможности за цели каси,безпрагови и полупрагови врати AL/PVC:)
Ама основното нещо което тр. да знаеш е какви са ти нивата коридор/баня и накъде ще се отваря :)
ivanvasilev1970 - специалист
marmoz написа:
Вратите се отварят навън и навътре/професионално лява,дясна поглет отън или отвитре/ :)
Отварянето зависи от така нареченият минимален мъръв обем те. къде наи малко ти пречи :)
Ако те интересува ще ти дам мин и мах възможности за цели каси,безпрагови и полупрагови врати AL/PVC:)
Ама основното нещо което тр. да знаеш е какви са ти нивата коридор/баня и накъде ще се отваря :)
Marmoz,
Вратата на тоалетната ще се отваря навън, с панти отдясно (когато я гледаш откъм коридора). Светъл отвора-78см. Дебелина на стената 15 см. Денивелация 2-3 см (нивото в банята е по високо).
Понеже ще има случаи, при кото врата може да се мокри-обмислям алуминиева врата. По съм "за" сценатия на монтаж на вратата след залепване на плочките. Сега като че ли нямаме готовност да изберем цвят...Но все пак вие сте майсторите-кажете си кое е най-добре?
marmoz - специалист
Ще пусна схеми утре че нещо запихме с приятели в къщи :)
10.Точка ядене и пиене :) без тях не е весело
marmoz написа:
Ще пусна схеми утре че нещо запихме с приятели в къщи :)
10.Точка ядене и пиене :) без тях не е весело
Наздраве :drinkers:
marmoz - специалист
Ето ги разновидностите на долна част на вратите :) Пускам ти алуминиевите щото там са наи много :)
Прикачен файл:
E-1000_34.jpg
Прикачен файл:
Document0_25.jpg
Прикачен файл:
Document0_19.jpg
marmoz - специалист
ivanvasilev1970 написа:
Понеже ще има случаи, при кото врата може да се мокри-обмислям алуминиева врата. По съм "за" сценатия на монтаж на вратата след залепване на плочките. Сега като че ли нямаме готовност да изберем цвят...Но все пак вие сте майсторите-кажете си кое е най-добре?
При банята и аз съм за алуминиева врата :) Цветове и варианти бол :) +1 от мене
Благодаря за инфото.
Да ви питам нещо за стенните плочки. Те са с размер 25х40 см. Там където е куфара, скриващ тръбите имам една чупка, с размери 28 и после 43 см.
Това за 28 см е ясно-плочката ще се реже, а другата страна (43 см)? цяла плочка + ивица от 3 см няма ли да е грозно?
И там ли трябва да цепя 2 плочки и вместо 40+3 см да имам две плочки 22+21 см например?
Как го правите?
Имам друга стена която е 93 см. Предполагам вариант Б е по-добрия?
Прикачен файл:
plo4ki.JPG
plo4ki.JPG (30.23 KиБ) Видяна 1933 пъти
marmoz - специалист
Да така се прави :) вариант В и за 43см на 2 по около 21см :)
В правилната посока си :)
VLADO66 - майстор
За жалост забравихме да ти кажем че куфарите се правят според размера на плочките.Ще трябва да разпределяш-мериш куфара и разделяш на две.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 38

Тема "Ремонт на тоалетната в действие" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: