• 1
  • 2
Вашето лично помещение
Здравейте,искаме да преобразим старата спалня /вкл.гардероба/ , да стане нещо по - съвременно и по -раздвижено. Всякакви идеи и мнения са добре дошли :)
Тапетите също ще се сменят , основно кимите и пердето са в зеленикави нюанси,затова ще заложим при тях на този цвят.
добавям и снимки:
http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1346357285u.JPG
http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1346357667v.JPG
aiako - специалист
Като за начало едни нови панти за всички вратички няма да е лошо, ще усетиш голяма разлика ако се настроят добре. Колко пари си приготвил за освежаване ?
Бат Иво - специалист
На тази спалня (този материал) единственото което можеш да направиш.
Нови панти.
Избираш си едно хубаво фолио за облепване и след това едни хубави нови дръжки.
Друго не се сещам. :wink:
Нямам определен бюджет,за пантите и дръжките със сигурност ще се сменят. А фолио от къде може да се купи качествено?
Тани - модератор
Най-качествено би станало с мембранна вакуумпреса :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zogIkU1_tS4[/youtube]

Не знам обаче на каква цена можеш да намериш да ти ги фолират. Тук е около 20 лв/м² . За качеството - въобще и дума не може да става за сравнение със самозалепящите. Нито на външен вид (това е по-дебело и е релефно, може да има и има фладер) , нито за здравина . С ключ трудно може да го надраскаш!
Незнам тук дали има такава преса,а ми се иска и рамката н леглото и раклите.Ако всичко се отлепя с обикновено фолио незнам как ще изглежда крайния резултат.
Тани - модератор
elena88 написа:
Незнам тук дали има такава преса,а ми се иска и рамката н леглото и раклите.Ако всичко се отлепя с обикновено фолио незнам как ще изглежда крайния резултат.
Тани написа:
Не знам обаче на каква цена можеш да намериш да ти ги фолират. Тук е около 20 лв/м² . За качеството - въобще и дума не може да става за сравнение със самозалепящите. Нито на външен вид (това е по-дебело и е релефно, може да има и има фладер) , нито за здравина . С ключ трудно може да го надраскаш!
Е има тук , нали съм писал :-D

Машината може да фолира и големи детайли. Основната дейност на цеха тук е производство на врати :wink:
Един мой приятел ушкури цялата си секция и след това използва бои на Сократис и стана много добре, детската си я направи в светло зелено с жълто , а спалнята в черно и червено и другия начин е сваляш само частите които искаш да се пребоядисат и ги караш на някой майстор бояджия , процедурата е същата , но с пистолета става много по добре, но е хубаво бояджията да е някой твой познат , за да не ти вземат пари като за една нова спалня. Успех! : :2thumbs:
Spokoiniq - майстор
elena88 написа:
Ужасно ще изглежда на всички ъгли самозалепящо фолио.Ако беше поне фурнировано ПДЧ можеше да поръчаш на CNC фреза декорация от МДФ, или някакво ПВЦ от рекламната индустрия, релефна и преминаваща през няколко вратички, а основата да боядисаш в един/няколко цвята и да се раздвижи тоя колос на социндустрията :mrgreen:
  • 1
  • 2

Тема "Нов облик на старата спалня, КАК ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: