• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
velsi - Почетен майстор
Няма лошо. Аз имам червячна предавка от руска балистична ракета СС 20, която смятам да използвам за направа не 4-та ос.
MrMurdjo - майстор
А някой лазер от лазерна глава за самонасочване не ти ли се намира :)
ralev - специалист
фарове приз деня

viewtopic.php?f=36&t=39339
Тани - модератор
marmoz написа:
То за въсдуха и сега се плаща :-D :-D :-D :-D :-D
Чистият е в ботилки и се ползва наи често от водолази :-D
Тоя дето е безплатен маи маи вече не е кислород а няква сложна химическа смес:)
crez - майстор
velsi написа:
Няма лошо. Аз имам червячна предавка от руска балистична ракета СС 20, която смятам да използвам за направа не 4-та ос.
Велси, съвсем сериозно и аз имам някой нещица от руски ракети, но са от 1-та степен на космическа ракета носител. Падаха близко до място на което съм работил. Релета, кабелни снопове с посребрени жила, помпи за гориво и т.н
chapara - майстор
Тани написа:
Проветряване само от прозореца звучи несериозно! Казват, че баня без вентилатор и кухня без аспиратор са като жена без цици. Не че не става , но...
cybersas

Аз при мен го лепнах с няколко топки теракол кабела, докато не си завърших хидроизолацията (2 год - сиромашия) - не мръднА :) Даже от влагата кеф му ставаше :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Bavarcho написа:
Днес взех някакви уж румънски клас А, но на чувалите не пише нищо, някой знае ли повече за тези пелети?
Дори и Гугъл не знае нищо :) . Може би ЦРУ, КГБ или ФБР трябва да се пита
Окака Чука - специалист
Тани написа:
Разбира се! Въпреки , че всичко е много относително , ако се ожениш за жена , която е спала с половината град и с много женени мъже , не бива да се учудваш , че ще ти изневери ! :

Те тава е отговор на експерт "рогоносец" :yawinkle:
Както се казва-"не питай старило, а питай патило..." :finga:
VLADO66 - майстор
Окака,май си гладен и си просиш баница или банан :-D
Тани - модератор
Не , това е отговор на човек , който мисли няколко стъпки напред , а не импулсивно :wink: Аз не съм от хората които си мислят ... "абе какво като се случва на всички останали - аз ще съм изключение" и мисля за вероятностите! Е каква е вероятността да си взема такава жена според тебе? Моята жена (доколкото знам де :lol:) е спала само и единствено с мен през живота си. А твоята? Да не ставаше въпрос за твоя опит :wink:

ПП
VLADO66 написа:
Окака,май си гладен и си просиш баница или банан :-D
Което е доказателство , че е човек , който не отчита факта "колко е вероятно нещо да му се случи" и после другите са му виновни, че си легнали с жена му! :lol:
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: