Няма лошо. Аз имам червячна предавка от руска балистична ракета СС 20, която смятам да използвам за направа не 4-та ос.

velsi написа:Няма лошо. Аз имам червячна предавка от руска балистична ракета СС 20, която смятам да използвам за направа не 4-та ос.Велси, съвсем сериозно и аз имам някой нещица от руски ракети, но са от 1-та степен на космическа ракета носител. Падаха близко до място на което съм работил. Релета, кабелни снопове с посребрени жила, помпи за гориво и т.н
Тани написа: Проветряване само от прозореца звучи несериозно! Казват, че баня без вентилатор и кухня без аспиратор са като жена без цици. Не че не става , но...
cybersas
Аз при мен го лепнах с няколко топки теракол кабела, докато не си завърших хидроизолацията (2 год - сиромашия) - не мръднАДаже от влагата кеф му ставаше
Bavarcho написа:Днес взех някакви уж румънски клас А, но на чувалите не пише нищо, някой знае ли повече за тези пелети?Дори и Гугъл не знае нищо
Тани написа:Разбира се! Въпреки , че всичко е много относително , ако се ожениш за жена , която е спала с половината град и с много женени мъже , не бива да се учудваш , че ще ти изневери ! :
VLADO66 написа:Окака,май си гладен и си просиш баница или бананКоето е доказателство , че е човек , който не отчита факта "колко е вероятно нещо да му се случи" и после другите са му виновни, че си легнали с жена му!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: