• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 38
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
marmoz написа:
Да де chapara ама за 1 стеничка 60/150 трябва ли да копува 1 торба гипсово лепило? :)
Аз това казах -ако отзаде стената е пак гипсокартон само винтове за гипсокартон са достатъчни,ако е мазилка може и да сложи 4-5 дюбела :)
Ще купи, недейте с тия трици, маймуни да ловиМЕ, а има и малки разфасовки.

А и

http://vbox7.com/play:5eb49fe9
ssmmaaa - специалист
marmoz написа:
Да де chapara ама за 1 стеничка 60/150 трябва ли да копува 1 торба гипсово лепило? :)
Аз това казах -ако отзаде стената е пак гипсокартон само винтове за гипсокартон са достатъчни,ако е мазилка може и да сложи 4-5 дюбела :)
Първо картон с теракол сега пък и дюбелиран картон?
Marmoz гипсовото лепило прониква и се свързва със гипса,а теракола си залепва само за хартията. Дюбелите разрушават картона и не държат нищо.
Що не ми отговори на кой теракол пише че е за лепене на ГК? Не подвеждай хората с грешните си мнения!
marmoz - специалист
Kраи на спора :) Аз съм си лепил и стеракол на гребен и нямам проблеми така че това си е мое мнение :)
chapara я кажи тая пяна дет е водят лепило колко раздува?
jekasus - майстор
Докато спорите, човека щеше да я измаже стеничката и след 1 час ще е готова за лепене на плочки.
Долу-горе това време ще изгуби в търсене на малки разфасовки лепило за ГК)
ivanvasilev1970 - специалист
Докато спора за лепенето на ГК мъждука искам да питам и още нещо.
Следвайки съветите ви да плочките да не стигат до тавана, а да оставя 10 см без плочки евентуално за ок таван.
Картинката придобива следния вид:

Прикачен файл:
str.JPG
str.JPG (65.7 KиБ) Видяна 1700 пъти
Тук изрично искам да кажа, че не отразявам къде ще се режат плочките и коя плочка как ще застъпва съседната при ъглите. Основната идея на това чертежче е да покаже:
*Откъде ще започне пърия цял ред.
* Каква е височината на реда декор и реда фриз.

При положение, че мивката се слага на височина 85 см-смятам че реда на декор трябва да е над тази височина. Т.е. при мен се получава в интервала 92-117 см. Интересно става, когато прехвърля реда на декора спрямо куфара на висящата тоалетна. Той е висок 126 см. Т.е. линията на декора ще бъде цял когато минава през структурата, но над тази линия на декора остава едно парче от 9 см...Това приемливо ли е?
marmoz - специалист
Аз като ти сметнах разгъвката/там на чертежа се вижда/ при 2,60 то оставаха 2 см горе .Не е казано че трябва да ти останат 10 см.и не се цъка долната плочка на 16см.
Колко ти е максималната височина на стената?/там където наклона за сифоните ти е наи ниско отразено на стената/
VLADO66 - майстор
По е приемливо отколкото да скриеш убавинята под мивката,мани го тоя картон.
marmoz - специалист
Пусни данни на колко от пода/готов с наклони или не/ ти е мивката,кутията на казанчето,врата и ако има други екстри :-D и ще ти ги цъкна на када кат съ върна че сега излизам да се мъча с едни бири :drinkers:после колегите ще поправят ако съм поомазал нещата :drinkers:
marmoz - специалист
А и драсни наклони и место на сифон итн. :drinkers:
ssmmaaa - специалист
marmoz написа:
Kраи на спора :) Аз съм си лепил и стеракол на гребен и нямам проблеми така че това си е мое мнение :)
Аз спор не видях,видях само че си човек с мнение,но на неудобни въпроси не ти се отговаря(на кой теракол пише че е за лепене на ГК?). Относно това че ти си направил нещо по неправилен начин не означава че всички трябва да го правят,а проблеми от такива изпълнения никога не е късно да имаш!
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 38

Тема "Ремонт на тоалетната в действие" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: