• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 38
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
marmoz - специалист
Прикачен файл:
1a.jpg
Прикачен файл:
1b.jpg
Прикачен файл:
1c.jpg
Видя ли тая малката ивичка на куфара,имаш вариянт да я сложиш и отдолу ама маи ще е по зле
jekasus - майстор
Така :partyman: и аз :-D
Почваме от схемата от предната страница - След фриза височината с фугата идва на 198.8 см. Дали ще пасне на вратата?
И понеже в баните предварителни сметки с проекти до мм не пасват на реалните размери на плочки, най-сигурно е да се наложат плочките на пода с кръстачки и оттам да се оразмерява вече.
За вградено казанче - и аз гледам да ми дойде на фабричен ръб(ама кой да се сети да каже :? ), ама понякога не става. Но и тук може да се докара с едно леко пипане. Хидрото в тази част, а е изобщо в това помещение е излишно.
За лайсните ще се опитам утре да пиша :-D
ivanvasilev1970 - специалист
Мармоз,
Благодаря за схемите!!!
Единственото разминаванее около вратата.
Jekasus предложи от двете страни на вратата да се започне с цяла плочка, така че рязаното парче да идва в края. А над вратата на всеки ред ще има по две рязани плочки.
Относно височината на вратата-не съм я мерил точно-но като сметна по снимки и височината на тухлите-май идва някъде към 203 см. Т.е. Фриза там ще се прекъсне. Това проблем ли е и трябва ли фриза да го вдигна с още 25.2 см , за да мине по този начин цял над вратата? така мяй ще стане доста нависоко...не знам-вие на баните дето сте ги правили как е било?

Сега отнсоно куфара на структирата за вграждане-в крайна сметка ще се примиря с това парче над реда на декора...Много добре си спомням, когато трябваше да реша колко да е висок този куфар...гледах да го съобразя с много неща, но не и с плчоките. За банята ще знам :mrgreen:
Jekasus, ти много загадъчно каза, че и тук може да се направи нещо ако се пипне тук-там... би ли споделил това "тук - там" преди да си постнал за лайсните?
Със сигурност ще наредя плочките предварително една над друга с кръстачките 2мм и ще измеря колко е височината.

И все пак ще ми кажете ли коя е универсалната височина на последната цяла плочка, ако:
*ще има окачен таван?
*ще има само боядисване на тавана?

Какъв е стандарта???
chapara - майстор
И все пак ще ми кажете ли коя е универсалната височина на последната цяла плочка, ако:
Няма такава :wink:
VLADO66 - майстор
Задължително една плочка над вратата(душа),от там въпрос на вкус.
marmoz - специалист
ivanvasilev1970 написа:
*ще има окачен таван?
*ще има само боядисване на тавана?
Когатао приклучиш с плочките ще се види какъв вид да е тавана :)
То и аз макар да си ги развъртя с 3D с точност до мм пак това решение го оставям за последно :)
Ето една снимка визоализация от приятелката ми /качеството е слабо защото е слаба програмата на новата на която работи става като снимка 1 към 1/
Прикачен файл:
1.jpg
1.jpg (20.97 KиБ) Видяна 2045 пъти
и още една за разликете м/у мъжа и жената :-D :-D :-D
Прикачен файл:
0f3bd71fd8f9.jpg
0f3bd71fd8f9.jpg (61.66 KиБ) Видяна 2045 пъти
marmoz - специалист
ssmmaaa написа:
(на кой теракол пише че е за лепене на ГК?)
На този :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Прикачен файл:
Teracol_C2.jpg
Teracol_C2.jpg (14.68 KиБ) Видяна 2039 пъти
ssmmaaa - специалист
marmoz написа:
ssmmaaa написа:
(на кой теракол пише че е за лепене на ГК?)
На този :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Прикачен файл:
Teracol_C2.jpg
Ти си уникален,със тази логика може да лепиш и паркет с него!?!?
marmoz - специалист
:) :) чак пък паркет :) :) Ама може с лепило + 1%/към общият обем/ теракол пак ще лепнат :)
Тани - модератор
Той си е такъв - обича да пише , но не обича да чете - дори не си е прочел личното съобщение по въпроса вече два дни, но за сметка на това изписа много "смислени" постове!
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 38

Тема "Ремонт на тоалетната в действие" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: