• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 62
Всички въпроси за вилата.
filmatoplo - майстор
Тъкмо ще напълнее момата от пиците :) , Стив явно се готви за тлъстите мезета зимъска , затова пропуска вегетарианските постни пици :-D . Класиката за скарата е да се направи от квадратно желязо :wink: Сръбските са такива , даже не са и неръждаеми -като се поддържат издържат с години.
ArturDent - Почти Безобиден
Че к'ва поддръжка и трябва на една скара - просто редовно върху нея да се слага нещо мазно...
VLADO66 - майстор
Да се съхранява извън активния сезон в климатизирано помещение с ниска влажност(мазе) :)
MamaMy - майстор
Че то за скарата има ли не активен сезон бе Владо :?
:-D
VLADO66 - майстор
Първите дни на януари и дните за пости.
piron45 - майстор
VLADO66 написа:
Първите дни на януари и дните за пости.
Стига бе, че то първите дни на януари са си пиянски празници, как без скара :?
Прав е MamaMy, няма сезони за скарата стига да не си решил да ставаш вегетарианец. :lol: пък и тогава има зеленчуци за печене.
VLADO66 - майстор
На мойта скара като и метна зеленчуци и почва да се дърпа и се налага да и показвам флекса. :-D
SMITH 357 - специалист
VLADO66 написа:
На мойта скара като и метна зеленчуци и почва да се дърпа и се налага да и показвам флекса. :-D
И на мойта зеленчуците се лепят, явно скарата не ги приема на сериозно. Но истината е, че тази година гарнитурата от запечени тиквички, чушки и домати направо кърти. При това са собствено производство.
stiv1961 - майстор
Сефтето на чевермето :-D / грила/:
Пилето стана превъзходно :partyman:

Прикачен файл

061020121919.jpg

Прикачен файл

061020121920.jpg

Прикачен файл

061020121921.jpg

Прикачен файл

061020121922.jpg

Прикачен файл

061020121923.jpg
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: