Elvis написа:Явно човек има да учи цял живот. Щом толкова хора препоръчват теслата, едва ли е случайно! Първоначално това ми се стори най-безумното предложение, но ако ми се наложи някога, задължително ще пробвам!
ПП: Може и къртача да включа

Elvis написа:Явно човек има да учи цял живот. Щом толкова хора препоръчват теслата, едва ли е случайно! Първоначално това ми се стори най-безумното предложение, но ако ми се наложи някога, задължително ще пробвам!
ПП: Може и къртача да включа
ifancho написа:Няма ли кой да даде съвет? И за фугите исках да попитам да ми препоръчате някакъв фугинал с добри хидтроизолационни качества.Ти или не можеш да четеш, или си откровено ... ами ТЪП, няма как по-меко да го кажа.
Pooh написа:Pooh, ти явно не четеш. И няма нужда да се обиждаме. Че с боята ще е трудно е ясно, но ще се сваля по един или друг начин. Аз за друго питам.ifancho написа:Няма ли кой да даде съвет? И за фугите исках да попитам да ми препоръчате някакъв фугинал с добри хидтроизолационни качества.Ти или не можеш да четеш, или си откровено ... ами ТЪП, няма как по-меко да го кажа.
Колко човека трябва да ти напишат едно и също нещо? Няма "лесен" начин.
Ако чак толкова трудно ти се вижда - метална конструкция, гипсофазер/Аквапанел/влагоустойчив гипсокартон, хидроизолация на вътрешните ъгли и лепиш плочките на гребен. Хем и стените ще поизправиш.![]()
Малко ще намалее квадратурата, но и това е за добро - по-малко плочки, ще се наложи да се купуват.
ifancho написа:Ще се пробвам и четката все пак. С диска става много гладко и после при слагане на плочките може да няма хубава основа.btw с дрелката и металната четка даже не се и надрасква.
Какви са следваящите етапи след това? Грундиране, хидроиолация...
Моля да ми препоръчате някакви материали и стъпките за полагането им. Като част от банята ще е с конструкция за да скрия тръбите.
NV написа:Явно мързела ми е в повече, и затова го направих по следния начин : розов Боро + Ц200 +пясък =рзбъркване , мазане върху боята , изсъхва , лепене плочки на гребен. Вече 5-6 години няма проблем.Аз преди няколко години правих една баня която преди 20г. собственика е лепил плочките с епоксидна смола.Познай колко време ми отне да съборя плочките от стените?????Около 10 мин.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: