Тани написа:Той си е такъв - обича да пише , но не обича да чете - дори не си е прочел личното съобщение по въпроса вече два дни, но за сметка на това изписа много "смислени" постове!Прочетох и отговорих на личния ти пост,а за комуникацията с тебе за мен си загуба на време пък ти се сети що
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
marmoz
- специалист
374 мнения в "Ремонт на тоалетната в действие"
jekasus
- майстор
viewtopic.php?t=3128
Па никога няма да тръгна да обръщам прозорци с всякакво лепило.
velsi написа:Можеш да го залепиш със всякакво строително лепило: Теракол, Теразид.... Можеш и със чист гипс даже. С каквото имаш и с каквото ти е удобно. Всичко ще хване.
Тани написа:Приятелю , ако искаш да получиш адекватен отговор , моля те кажи какво точно искаш да правиш .Ако е само за обръщане на прозорците - Велси ти е отговорил , но ако ще правиш предстенна обшивка - няма да стане така!
ivanvasilev1970
- специалист
Здравейте,
живот и здраве утре започвам лепенето на плчките...
Искам вашето мнение за размера на фугата. Първоначалната ми настройка бе за 2мм. Днес наредих два реда от по 10 стенни плочки.
Ето го резултата:
plo4ki.JPG (63.22 KиБ) Видяна 2157 пъти
при единия вид -на 10 плочки от по 25 см дава 2 мм отклонение. А при другия вид плочки 5 мм.
Ако ги работя с фуга 2 мм между плочките ок ли е?
И друг вупрос относно кръстачките , които си купих. Уж са някакви полски, но като се вгледах-многоръбчета и подутинки имат. Вижте:
4a.JPG (77.21 KиБ) Видяна 2159 пъти
сложих тези кръстачки между плочките-ами то с просто око се виждаше че някъде фугата беше по-голяма от другата???
А бре майстори-вие такива ли кръстачки ползвате или аз съм взел най "дървените".
Препоръчайте ми някои добри кръстачки, ако тези са кьопави?
живот и здраве утре започвам лепенето на плчките...
Искам вашето мнение за размера на фугата. Първоначалната ми настройка бе за 2мм. Днес наредих два реда от по 10 стенни плочки.
Ето го резултата:
Прикачен файл:
plo4ki.JPG (63.22 KиБ) Видяна 2157 пъти
Ако ги работя с фуга 2 мм между плочките ок ли е?
И друг вупрос относно кръстачките , които си купих. Уж са някакви полски, но като се вгледах-многоръбчета и подутинки имат. Вижте:
Прикачен файл:
4a.JPG (77.21 KиБ) Видяна 2159 пъти
А бре майстори-вие такива ли кръстачки ползвате или аз съм взел най "дървените".
Препоръчайте ми някои добри кръстачки, ако тези са кьопави?
Илиян Илиев™
- майстор
Ти ако се надяваш само на кръстчетата за да наредиш плочките както трябва по-добре не се захващай изобщо.
Тани
- модератор
!!! Офтопик !!!
Чудно ми е как попадна на тази тема : Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007 23:14:39
Признавам си без бой , че тогава се занимавах с търговия и гипскартона ми беше хоби.Тогава дори не съм подозирал за съществуването на думичката "адхезия"
. Съвета ми не е съвсем грешен , ако става въпрос за тясна ивица при обръщането , която е захваната с УД в предстенната обшивка. Тогава почти не е необходимо лепило - ако хване на 2 -3 точки е достатъчно . Правил съм го и с пяна
Все пак , ако сега давам отговора няма да е формулиран така! Поне бих обяснил горното . Имаш една бира от мен , че ме върна назад във времето да се сетя от къде съм тръгнал и какви съвети съм давал
Човек се учи докато е жив. Продължавам да се уча и благодарение на форума и в частност от тебе, за което имаш още една бира
Извинявам се на автора за офтопика!
jekasus написа:http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=3128Това ми харесаvelsi написа:Можеш да го залепиш със всякакво строително лепило: Теракол, Теразид.... Можеш и със чист гипс даже. С каквото имаш и с каквото ти е удобно. Всичко ще хване.Тани написа:Приятелю , ако искаш да получиш адекватен отговор , моля те кажи какво точно искаш да правиш .Ако е само за обръщане на прозорците - Велси ти е отговорил , но ако ще правиш предстенна обшивка - няма да стане така!Па никога няма да тръгна да обръщам прозорци с всякакво лепило.
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007 23:14:39
Извинявам се на автора за офтопика!
Тема "Ремонт на тоалетната в действие" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература