Всичко за дърводелството
Chefo77 - майстор
Не знам защо очакваш като пуснеш тема, веднага да ти отговорят хиляди хора. НЯМА къде в магазин или борса да намериш такива парчета ОСБ, защото навсякъде се продава на лист! Не можеш да си купиш 2 филийки хляб, защото се продава само половинка или цял - без значение ти от колко имаш нужда.
Ако беше преди месец и беше от Варна, щях да ти отрежа, и без това се чудех къде да го сложа. Изчакай малко, само 2 дни са минали. Ако някой има такова и прочете темата, ще се отзове, сигурен съм.
profesionalist_wood - майстор
Така и ще направя,човек не може да знае всичко :)
Не идвам от руски форум,просто съм чел там :)
duco - специалист
И наи малкото един лист 8-10 мм ОСБ струва 10-15лв не виждам смисъл да се занимаваш ,при тези цени на бензина може би вече си изгорил тези пари докато търсиш парчета.
Стефко - специалист
"Икономията е майка на мизерията". Скъпи се да даде 2 лв до Баумакс, но ще даде 20 за аванта. Може да отиде до там, да си плати целия лист, и да му отрежат нужните парчета. Останалото ще го разфасоват по желани размери. Ега си и хората.
bulhomes2 - майстор
Стефко тук се "шегуваш" ли с човека?
Стефко - специалист
Не, тук критикувам скъперниците. Тия, които не могат да си направят изгодната сметка. И търсят под вола теле. :? Ако някой има въпросния материал, но ако може, и да му го донесе до жилището му.
newmember - специалист
До бай Ганьо "Стефко" и някой си "duco":

Някъде в темата да съм казал, че цената им е обидно евтина за квадрат? Да. Някъде да съм се оплакал от парите за бензина? Не. Нямам кола. Карам колело. И раницата побира точно тези две парчета с които можех да се прибера ако ги режеха, но уви. Километрите не са ми проблем, карам доста големи разстояния. Хайде сега си помислете пак казах ли, че не ми е удобно да взема цял лист? Казах и удобно ли ми е - НЕ. Тоя лист като го разкроя на някакви произволни парчета само и само за да го взема и после ми трябва нещо друго като размер? Защо всеки път като пиша във форума трябва да се разочаровам от някои хора. Темата в началото почна добре, после имаше леко влошаване и се примирих с чакането. В същото време питам по разни други места и развитие никакво. Съливер ме отрязаха и те. По строежите не става, явно съм уцелил такива строежи. Пак ще кажа трябват ми 0.35 кв.м., а не 3 кв.м. лист! Ако няма какво да добавите в темата не пишете, нека се обади онзи, който ще помогне.

"profesionalist_wood", не знам дали осъзна, че подходих с лека ирония, но не разбрах за какво писа за нещо съвсем отдалечено от темата тук :) Едвам се сдържах и на него да отговоря, та да ме извинява ...
profesionalist_wood - майстор
Шшшшт...модератора дебне и ще размаха секирата си
Тани - модератор
Толкова ли не става с ламинирано ПДЧ. Режат го навсякъде! В Практикер ще ти излезе 5-6 лв с рязането! И недей да мислиш, че всички тук са ти задължени за нещо и/или четат темата ти! Ако беше за съвет - досега сигурно щяха да са ти помогнали , но за специфичен материал...
duco - специалист
" Колега" остана да ни кажеш на колко си години .Даи си адреса утре ще ти отрежа желаните парчета и ще ти ги пратя по Еконт .Доволен ли си ?

Тема "Някой от Пловдив да има излишни изрезки OSB плоскости?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: