• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 38
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ivanvasilev1970 - специалист
Днес ходих да гледам метални лайсни. Спрял съм се на цвят инокс. Струват около 10-12 лева. Като ги гледам-много надраскани... пък и повечето криви...
Когато ги монтираш и искаш да ги изправиш, защото стигаш в участък, който крив..с натиск ли го изправяте? Няма ли опасност да се разлепи лайсната отдолу, където вече е залепена?
Как се справяте с този проблем?
VLADO66 - майстор
И още нещо,отвори кашоните и сравни цветовете в нюанс дали има разлика.Тия надрасканите лайтни са алуминиеви,инокса са доста по-скъпи и отиди в Минера-там няма криви.
Тани - модератор
ivanvasilev1970 написа:
Тани написа:
Е това последното което направи беше много грозно и те наградих с постоянен бан за този акаунт! Ако искаш да те банна напълно по средата на ремонта , продължавай да си създаваш акаунти с които да пишеш и да се опитваш да нарушаваш правилата!!!

ПП Пък за шизофренията , която скалъпи току що, докато писах поста, ще си починеш и с този акаунт .. само за тази вечер. Обикновено минимума е една седмица , но ще черпиш една биричка за жеста!
Кво става тука-не знам???
Понеже възстанових изтритите ти мнения , всеки с малко мозък ще разбере какво става! Да беше погледнал , че са възстановени преди да продължиш да се правиш на луд! Мислех да е за тази вечер , но ще си починеш и утре!!! Гледай да не направиш , това , което си мисля , че ще стане седмица!
Pooh - майстор
erkamu=ivanvasilev1970 написа:
...
Вие едва ли сте се родили научени- и всичките тези въпроси са ви възникавали в един момент.
Е едните са по можещи и знаещи от другите. Факт!!! Тук сте, за да помагате, а не да се заяждате.
Е, те тука баш си у голеееема грешка!
Аз лично не бих отговорил на нито едно твое запитване в бъдеще, ако съм на мястото на Фаянсаджийте! Това малко като "Длъжни сте ми и не се отваряйте много!" ми прозвуча ... ама знам ли, може останалите да са по-благосклонни към шизоидните ти изстъпления.
Ай със здраве и ... дано се получи. :wink:
jekasus - майстор
Тани написа:
!!! Офтопик !!!

jekasus написа:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=3128
velsi написа:
Можеш да го залепиш със всякакво строително лепило: Теракол, Теразид.... Можеш и със чист гипс даже. С каквото имаш и с каквото ти е удобно. Всичко ще хване.
Тани написа:
Приятелю , ако искаш да получиш адекватен отговор , моля те кажи какво точно искаш да правиш .Ако е само за обръщане на прозорците - Велси ти е отговорил , но ако ще правиш предстенна обшивка - няма да стане така!
:-D Па никога няма да тръгна да обръщам прозорци с всякакво лепило.
Това ми хареса :wink: Чудно ми е как попадна на тази тема : Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2007 23:14:39 :lol: Признавам си без бой , че тогава се занимавах с търговия и гипскартона ми беше хоби.Тогава дори не съм подозирал за съществуването на думичката "адхезия" :headbash: . Съвета ми не е съвсем грешен , ако става въпрос за тясна ивица при обръщането , която е захваната с УД в предстенната обшивка. Тогава почти не е необходимо лепило - ако хване на 2 -3 точки е достатъчно . Правил съм го и с пяна :wink: Все пак , ако сега давам отговора няма да е формулиран така! Поне бих обяснил горното . Имаш една бира от мен , че ме върна назад във времето да се сетя от къде съм тръгнал и какви съвети съм давал :lol: :partyman: Човек се учи докато е жив. Продължавам да се уча и благодарение на форума и в частност от тебе, за което имаш още една бира :partyman: :respekt:

Извинявам се на автора за офтопика!
То последни две страници са офтопик
Чичо Гугъл
Да не казвам как си направих едната стая с първия ми допир с ГК, размазване на всички технологии за ГК дето има по света :-D без да има последици до сега(десетина години).
В този случай става въпрос как да се залепи парче ГК(0.88м2) плътно до основната стена и плочките на която ще бъдат застъпени с плочки от другите стени, обръщане на вградено казанче и тавана.
С гипсово лепило е най-лесно и бързо, с лепило за 20 и кусур лева :?
jekasus - майстор
ivanvasilev1970 написа:
Здравейте,
живот и здраве утре започвам лепенето на плчките...
Нямам вяра на мазилка, направена от друг :wink:
Как са стенички - равни, отвесирани?
Илиян Илиев™ - майстор
Тани написа:
...Понеже възстанових изтритите ти мнения , всеки с малко мозък ще разбере какво става!...
Аз всъщност написах първия си пост в тази тема отговаряйки на иванвасилев1970. Чак след публикуването на втория зацепих, че ми отговаря друг и то обиден на всичкото отгоре. :lol:
Илиян Илиев™ написа:
Тани написа:
...Понеже възстанових изтритите ти мнения , всеки с малко мозък ще разбере какво става!...
Аз всъщност написах първия си пост в тази тема отговаряйки на иванвасилев1970. Чак след публикуването на втория зацепих, че ми отговаря друг и то обиден на всичкото отгоре. :lol:
И как няма да се обиди при положение, че ти нищо съществено не каза, а се опита да се подиграеш? Брат ми е малко по-емоционален и понякога не се сдържа. Заедно бяхме, когато мерихме плочките.Нали се прави на по-голям майстор от мен-обича да се "пъха в" моя ремонт.
Тани,
извади си грешен извод за двойния профил [-X [-X . Не може ли двама души правещи сходни ремонти, обсъждайки помежду си неяснотиите- да пишат по една и съща тема? Предположих, че ще излезе обвинение за двоен акоунт, затова му бях казал да не поства. Erkamu си има свой собствен ремонт и има нужда от профила си.
Толкова по тази неприятност.
Продължавам напред.
Относно повдигането на нивото на едната стена над структурата-ето какво се получи:
Прикачен файл:
naddgravdanestena.JPG
naddgravdanestena.JPG (63.41 KиБ) Видяна 2072 пъти
Май е станало по-дебело отколкото трябваше? Сега имам 1 см...0.8 см за плочката и 0.2 см за лепило. При гребен 8-ца-като се притисне плочката предполагам дебелината на лепилния слой е 4-5 мм? Как да го направя?

А това е подготовката за първия ред над кърпежа. Взаимствах идеята на Chapara:
Прикачен файл:
mastar.JPG
mastar.JPG (82.76 KиБ) Видяна 2072 пъти
Мерих стените-добре са отвесирани, но на едната стена, долу горе по средата има ""хлътнал корем" около 4 мм. Е това предполагам е по-добре отколкото да има изпъкналост?
Разумно ли да започна от първия цял ред с двоен гребен за по-голяма гъвкавост, ако евентуално срещна изпъкнатина?
ssmmaaa - специалист
ivanvasilev1970 написа:
Илиян Илиев™ написа:
Тани написа:
И как няма да се обиди при положение, че ти нищо съществено не каза, а се опита да се подиграеш? Брат ми е малко по-емоционален и понякога не се сдържа. Заедно бяхме, когато мерихме плочките.Нали се прави на по-голям майстор от мен-обича да се "пъха в" моя ремонт.
Тани,
извади си грешен извод за двойния профил [-X [-X . Не може ли двама души правещи сходни ремонти, обсъждайки помежду си неяснотиите- да пишат по една и съща тема? Предположих, че ще излезе обвинение за двоен акоунт, затова му бях казал да не поства. Erkamu си има свой собствен ремонт и има нужда от профила си.
Толкова по тази неприятност.
0 Иване,защо го направи? Много ти е плоска лъжата,бъди мъж и си признай! Подкрепям мнението на Пух,ако съм на мястото на колегите никаква помощ и да това си е спам,защото само това заслужаваш!
Ако беше ,брат' ти нямаше да си триеш мненията!
Последна промяна от ssmmaaa на пет сеп 07, 2012 8:57 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 38

Тема "Ремонт на тоалетната в действие" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: