• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Манчо - напреднал
:arrow:
Последна промяна от Манчо на ср ное 14, 2007 7:23 pm, променено общо 1 път.
cecemece - напреднал
Tози ъгловия вариант от каталога на Viega много ми хареса, но колко струва това казанче, ако е от Мартинели сигурно е много скъпо? Иначе е супер. И доста място спестява в нашите малки бани...
popivatelna - помощник
Да много е компактно, но за съжаление е доста скъпичко. При представителите на Виега цената на тази структура чукна 800лв., отделно бутони към 50-60 и крепежни елементи :oops: Иначе като размери "яде" към 33см от двете страни на ъгъла и 23,5см напред, ако не се лъжа.
popivatelna - помощник
Понеже не разбрах дали сте взели казанчето, ако все още не сте, мога да кажа накратко за вариантите, които аз обмислях:
- Geberit ~ 400лв. за стандартната серия /като на първите снимки тук/, швейцарско, шир.50см, дълбочина 12см, а отзат самото казанче е само 40см, предлагат и крепежни елементи с подвижна глава за монтаж под ъгъл;
- Grohe ~ 300лв. немско, шир.50см, дъл.13см, отзад казанчето е 43см;
- Kolo ~ 300лв. полско, шир.40см, дъл.15см, отзад към 39см, самата структура при горното закрепване има крачета, масивни като долу, които могат да се разтворят настрани и също позволяват монтаж в ъгъл.
Гледала съм само казанчетата с метална структура и крака /които по принцип ги дават за монтаж пред стена/.
При мен мястото е много малко и колкото казанчето отзад е по-малко широко и самата структура по-малко дълбока, толкова по-навътре в ъгъла ще влезе /ако канала позволява както се оказа/. А по-малката ширина отпред е предимство, независимо от дълбочината ако можеш да го повкопаеш малко в стените.
popivatelna - помощник
о, забравих да уточня, че цените на последните структури са за всичко в комплекта - казанче, металната част, бутон...
maxp - напреднал
Манчо написа:
При мен стана така
Ужас!!! :shock:
popivatelna - помощник
maxp, кое те ужаси така?
  • 1
  • 2

Тема "ъглово вградено казанче???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: