• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
На мен ми хареса кухнята, само подовите плочки не се връзват...
shadowman - майстор
Niki72 написа:
Имах предвид декорите на ПДЧ-то кои са?

Забравил съм да погледна. Значи корпуса е графит ПДЧ, долни врати червено ферари на Nieman (акрил), плот на Акритас и горен ред е МДФ с пвц покритие,
Плочките не се връзват ама ко да праим, такива са си ги избрали.
shadowman - майстор
Айди, нещо ново и с кофти снимка, на тъмно без светкавица, само на ЛЕД и една лампа на тавана.

Прикачен файл

Picture 025.jpg
trevora - специалист
rum_sz написа:
Бях решил да не се обаждам ,но давайте действителни снимки ,ако си решил да си правиш реклама ,това е друг въпрос ,Защото и най скапаната п ...ка след 3 ракий ти се вижда като Търновската царица. Нищо лично , не само ти правиш кухни ,а аз лично не видях нищо ново ,само малко реклама и тя много постна.Сори прятелю нищо лично ,преди веме бях писал че 3d ти е много добро ,но ми казахте че това е го снимал клиента.Мисля че пониш. :)

Форума е направи си сам

Пусни си снимкатта в http://www.dibla com. па да чуем одзивите( :)
При цялото ми уважение, към труда който полагаш,очевадно е ,че това не са снимки!
нищо ново и идейно не виждам в проекта освен дна стандартно нардена кухня в максимално кичозни цветове!Някакво развитие?
naix - специалист
Плочките са хубави, но като че ли малко не си пасват с цялостния дизайн.
shadowman - майстор
trevora написа:
rum_sz написа:
Бях решил да не се обаждам ,но давайте действителни снимки ,ако си решил да си правиш реклама ,това е друг въпрос ,Защото и най скапаната п ...ка след 3 ракий ти се вижда като Търновската царица. Нищо лично , не само ти правиш кухни ,а аз лично не видях нищо ново ,само малко реклама и тя много постна.Сори прятелю нищо лично ,преди веме бях писал че 3d ти е много добро ,но ми казахте че това е го снимал клиента.Мисля че пониш. :)

Форума е направи си сам

Пусни си снимкатта в http://www.dibla com. па да чуем одзивите( :)
При цялото ми уважение, към труда който полагаш,очевадно е ,че това не са снимки!
нищо ново и идейно не виждам в проекта освен дна стандартно нардена кухня в максимално кичозни цветове!Някакво развитие?
Не съм дизайнер за да показвам проекти, показвам завършена работата, цветовете и кухнята се желание на клиента, така са поискали така съм го направил, кичозни или не те ще си ги гледат... И понеже ме изкарвате мошеник ще ви докажа правотата си.
kendal - специалист
колега не се връзвай на Яша -Тревора тя просто доста време се занимава с проектиране и дизайн на мебели затова те съди толкова тежко ,а ние дето произвеждаме мебели си оставаме тези които обират негативите от лошия дизайн на дизайнера или на клиента евентуално.Браво че имаш желание да качваш снимки,мене ме мързи да се занимавам с това иначе и аз бих качил нещо,ма то като гледам отзивите -лош дизайн,скрита реклама и не знам какво си, по-добре само да чета,продължавай да ни радваш окото има хора които не гледат проекта и дизайна само . желая ти успех
trevora - специалист
....
Последна промяна от trevora на съб сеп 08, 2012 8:18 pm, променено общо 2 пъти.
shadowman - майстор
Аз казвам, че са реални кухни снимани от фотограф (не от мен, тоест няма как да съм лош фотограф, а и смятам, че човека си върши работата добре) и минати през фотошопа, вие казвате, че това са 3д проекта, тоест или аз лъжа или вие не можете да направите преценка. Снимките са нещо от което черпим идеи, правейки проект показвате ли снимки, или ще ми кажете, че нещата са различни? С моите снимки съм показал доста неща които съм сигурен, че са послужили за тези които си правят сами нещата защото едно е да се обясни а друго е да го видиш.
Може би най-късно в понеделник ще се снимам тази кухня с моя личност и тогава ще чакам да ми обяснявате кое какво отражение било.
trevora - специалист
.....и Точка!Явно обърках форума!Мислех ,че е направи си сам, а не рекламирай сам!Градивна критика мога да изкажа,ако видя нещо което е показано стъпка по стъпка при създаването му,а не просто снимка.Изказах мнение , че кухнята не ми харесва и ,че не виждам нищо ново като развитие при Шадоумен.Същите снимки на подобни кухни гледах преди доста време.Човек трябва да се развива,тъпчейки на място не виждам какво да се хвали.Айде със здраве на всички!....
Последна промяна от trevora на съб сеп 08, 2012 8:18 pm, променено общо 2 пъти.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Опа... кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: