• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Tiger - специалист
Мерси
Тани написа:
Относно работната светлина - пробвай я сега на тъмно! Един светодиод може да свети доста!
То идеята не е ли да може да си довършиш работата, ако започне да се стъмва, а не да работиш на пълен мрак? Иначе проблема не е, че диода не свети (то не че свети силно), а част от светлината пада върху корпуса
profesionalist_wood - майстор
Браво Кumay! Много подробна информация си дал за моделите на Макита!
rolls - специалист
Tiger написа:
Мерси
Тани написа:
Относно работната светлина - пробвай я сега на тъмно! Един светодиод може да свети доста!
То идеята не е ли да може да си довършиш работата, ако започне да се стъмва, а не да работиш на пълен мрак? Иначе проблема не е, че диода не свети (то не че свети силно), а част от светлината пада върху корпуса
То аз да ти кажа честно не съм виждал още машина дето да ти свети само на върха на свредлото, тоест да е направена като хората ...
Ама като те слушам ти едва ли не искаш и да познава колко дълго свредло си сложил и да се регулира автоматично :lol: :lol: :lol:

За мен лично светодиоди по машините са абсолютона изгъзица ...
Tiger - специалист
rolls написа:
Ама като те слушам ти едва ли не искаш и да познава колко дълго свредло си сложил и да се регулира автоматично :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Това в следващия модел :-D
rolls написа:
За мен лично светодиоди по машините са абсолютона изгъзица ...
Точно за такива машини си е напълно излишно
  • 1
  • 2

Тема "Покупка на перфоратор - въпрос за гаранционно обслюжване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: