• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Стефко - специалист
Това черното, дето му казвате тефлон, е загар от непочистени мазнотии. А всеки уважаващ себе си майстор, независимо от специалността си, си почиства уредите и инструментите до блясък след работа. Представете си хирург да не си почисти скалпела?
MMIel - специалист
Стефко, не се стягай толкова. Нали знаеш, че всичко най-хубаво е или забранено или е вредно за здравето на човека. Дали ще приемаш канцерогенни вещества чрез тютюно-пушенете, пушеното месо, от пърженото или от нагара на валъндара е едно и също (при валъндара може би е най-малко). Дайте да не си говорим за вредните неща в тия вкусни теми, защото се разваля кефа от храната. А за тези които искат да живеят наистина здравословно им предлагам една друга тема (от друг форум): http://www.gotvetesmen.com/forum/index. ... 779.0.html
Опитвал съм се да не купувам боклуци, но вярвайте ми няма продукт в магазинната мрежа, който да не съдържа отровите, които се споменават в темата.
Съжалявам че се отклоних от хубавата и вкусна тема, но Стефко ме подтикна. :axe: :partyman:
stiv1961 - майстор
Стефко написа:
Това черното, дето му казвате тефлон, е загар от непочистени мазнотии. А всеки уважаващ себе си майстор, независимо от специалността си, си почиства уредите и инструментите до блясък след работа. Представете си хирург да не си почисти скалпела?
Ти първо го пробвай и после ще коментираме :) За чистенето след използването му си приготви: телена четка, ъглошлайф с телена камбанка, шкурка и т.н. И това всеки път. По- горе е писано как се почиства, няма да се повтарям. Успех с първите проби :partyman:
filmatoplo - майстор
Търкам го разбирасе от ръждата предварително :wink: , ти ще го търкаш до метален блясък винаги след печене ли :? :) не е нужно.
petkov_75 - специалист
Един път и руснаците да са след нас!!! :-D :-D :-D :drinkers: :partyman:
filmatoplo - майстор
Къде му цапнали дръжката #-o :lol:
MMIel - специалист
Дръжката му е много хитра. особено ако оста е винт и при въртенето на валъндара може да се регулира височината :? :drinkers:
jekasus - майстор
Точно такъв е принципа, просто завъртваш валандара нагоре или надолу според огъня.
sto64 - специалист
направен е с цел разглобяване за да не заема място,примерно в багажника.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: