Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
angelkitov - специалист
Здравейте,
искам да си сложа щори, който се вдигат от долу нагоре....нещо като показаната на снимката. Имате ли идеи от къде мога да намеря такива някъде в София?

Изображение
Последна промяна от angelkitov на нед сеп 09, 2012 9:43 am, променено общо 1 път.
ralev - специалист
Точно такива не знам , Камакс имат който се движат така.
velas - специалист
Това са някакъв вид плисе-щори, но нещо не се разбира как така са вътрешни...
Вариант е дограмата да е дървена и стъклата да са на отделни крила. При съвременния стъклопакет май е трудничко да стане...
angelkitov - специалист
leosat varna написа:
Това са някакъв вид плисе-щори, но нещо не се разбира как така са вътрешни...
Вариант е дограмата да е дървена и стъклата да са на отделни крила. При съвременния стъклопакет май е трудничко да стане...
имам предвид да не са външни - ролетни. Тези на камакс са плисе и нещо много хилави ми се виждат...отстрани остават дупки през които се вижда
ralev - специалист
Изказваш се май без да си ги виждал. Какво ще видиш през дупките. При плисе дует дупките не се виждат http://www.kamax.bg/userfiles/file/ofer ... 12_web.pdf
има и хоризонтални алуминиеви Ултимейт движат по същия начин.

Но мерака се гаси с пари, отбии се в Гершман там ще ти направят римски като тези от снимката но си приготви едни 200лв.м2
velas - специалист
Да, това прилича повече на римски щори, но с по-малка стъпка. Може би няма да има проблем да се направят като на снимката.

Тука гледам цената е доста под 200лв, може и в Солис да се проверят цените.

Тема "вътрешни щори - да се затварят от долу нагоре?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: