• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 36
Ел. инструментите. Консумативи.
jekasus - майстор
Някакъв линк, че точно за такива плочки ми трябва.
mitko64 - майстор
Виж в сайта на Бош, прободни триони, консумативи,специални приложения,за мека керамика- излиза някаква мижава снимчица.
maddoktor - специалист
Здравейте отново
След като се разсъних - от ароматите които се разнасят от терасата на яхтен лак на вратата - реших да драсна един ред .
След размисли - реших . Машинката която ми допадна и ще се насоча към нея е Bosch GST 90 BE - има я в марковото магазинче в града на промоция за 255 лв . иначе е около 320 лв.
То се е видяло че $ ще се дават . Сега идва момента да пишете що за любител толкова скъпа .
Ами защото все гледам така - музиката у нас е профи и може ако искам да сваля прозорците заедно с дограмата :) - мога ама не искам . Все високи компоненти в компютърната ми конфигурация , скъп смарт-фон , машинка за бръснене , ел.четка за зъби . Така че тази машинка и $ за нея са си ок .
Chefo77 - майстор
Демек обичаш да се гъзариш, не че ти трябва :)
maddoktor - специалист
Ако исках да се гъзаря щях да отивам на още по-скъпи.
Аз принципно си ремонтирам и правя за себе си всякакви неща .
А тук четох следното - вместо за една работа - зеге , после го хвърлям и си зимам ново ако почвам друг ремонт.
По евтино излиза ако се вземе малко по-скъпо .
agj - майстор
Преди известно време имаше промоция в Кауфланд на новата зелена серия на Райдър та взех че си купих едно зеге за 19,99 с три години гаранция! Изображение На мен това ми и напълно достатъчно ще го използвам няколко пъти в годината та понякога и по рядко! :-D Вече успях да го пробвам ,никога не бях рязал с такова чудо ,но пък като разбрах че рязането по права линия не е най силната страна на този инструмент съм напълно доволен че не инвестирах повече парички !Ножчето с което върви Райдърчето е черно с дупки и без никакви означения ,но пък добре си реже !Изчетох цялата тема и най често споменаваната марка за избор на ножчета е Бош ,но пък един приятел каза че такива не си купува защото имало много ментата правени в Турция,ползвал само някакви шведски ,обеща че ще обиколим по магазините да видим дали има такива защото си ги купувал доста отдавна и много били издръжливи ..
mitko64 - майстор
Имай в предвид, че ножчетата на Бош са дебелички и не стават на всички зегета(примерно не ставт на Ейнхел Бавария). По точно стават, но трябва да се изпили опашката на шмиргел. Така,че спреш ли се на Бош, носи си оригиналното ножче за сравнение.
dido - напреднал
Какво ще кажете за този моделна спарки ставали ??
http://devimax.mymall.bg/products/%D0%A ... TH-65.html
Kumay - майстор
Не е лоша машината! Вярно, че е китаец, груб, тежък, но е здрав!
Може да се каже, че почти не е влизала такава в сервиза.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 36

Тема "Работа с прободен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: