Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
reevil - специалист
Дайте съвет на коя марка и какъв грунд да търся за черни метали. Да е възможно най-устойчив на ръжда идр. атмосферни влияния, защото и в момента са леко ръждясали детайлите. Имам нужда от съвет и с какво да направя един ламаринен покрив. Обработван е преди 20-30г с грунд, боя и преди 10 със сребърен ферорит. Блажна боя или някакъв емайл лак да търся, трябва да го направя тъмно червен към кафяв.
Благодаря
housedoktor - майстор
А боя 3 в1 с преобразовател за ръжда,грунд и боя ..нанася се директно върху ръждата?
reevil - специалист
housedoktor написа:
А боя 3 в1 с преобразовател за ръжда,грунд и боя ..нанася се директно върху ръждата?
Има ли такова нещо, на коя марка е, цена ориентировъчно :?
housedoktor - майстор
Имат Оргахим.Мегахим,Хамерит и много други
ето:
http://www.orgachim.bg/index.php?locati ... 57&start=7
kolega - специалист
Извинявам се, че крада стара тема, но реших, че може да е по-полезно, ако всичко е в една тема.

Имам едни стари етажерки от тънка ламарина прилично ръждясали та се чудех дали ще мине номера с това 3в1, защото на него пише, че е за леко ръждясали повърхности? Освен това етажерките имат боя та не знам дали ще хване?

Тема "Съвет за боя и грунд за външно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: