• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
trevora - специалист
Не се заяждам,просто след толкова много писане,където се опитвате да ме убедите как научавате много неща,искам да знам какво вие научихте,че да вземете да си направите един шкаф поне..........
И тук не си говорим за дизайн,просто попитах,защо след като няма нищо като обяснение,темата седи в кухни,а не в Галерия?
shadowman - майстор
В никакъв случай не се чувствам гузен (не аз съм си изтрил мненията), реагирам като човек които е наречен лъжец и трябва да се защити. Не съм конфликта личност и не целя подобни неща.
Ако погледнеш по старателно кухнята ще видиш, че няма лайстни по плота, вече година правя тази сглобка, това според вас дали е някакво развитие при факта, че почти 95% от колегите и да знаят това ще го избягват докато хората не го научат понеже с лайстна е 10 пъти по-лесно, дали знаете как се прави тази сглобка или пък как става когато стените са криви... как се шкури няколко часа... При този начин на работа грешките трябва да се сведат до минимум понеже всяка такава означава нов плот.
Целя с поставяне на снимките и да чуя чуждото мнение понеже го смятам за важно, но не и да ме изкарват ментак.
trevora - специалист
Шадоумен,слушай,на мен наистина ми писна,това и целях.............да те изкарам от черупката.......Да ,
видях , че плота няма снадки,и да ние го правим,и да,знам колко време труд е това,Но!Ако искаш /искам/да бъдем полезни,няма нужда от голи снимки,това се опитвам да кажа от самото начало,затова на няколко пъти писах,че четеш по диагонал,Просто ако искаш конкретно мнение,освен охкане и ахкане/извинявам се предварително на всички дето ще скочат/и някакво по-добро решение,просто опиши какво и защо си го направил,не поствай снимки,и не чакай възхищение,Та чакам да ти обсъдим проекта,зададох въпроси,които биха били полезни на пора току що захвана ли се да си направят първата кухня сами.Нали целта на форума е това?А Аз имам още въпроси!Но ако ще продължаваме да си ги мерим,просто да почвам и аз да качвам снимки,а всеки както иска да го разбира?!?!
Тани - модератор
Може да качваш снимки и без "да си ги мерите" :wink: Така ще бъдеш полезна на всички! На мен също са ми интересни отговорите на въпросите , които зададе , защото така или иначе ще ги търся след няколко седмици, защото и аз ще правя кухня и ми се ще да я направя възможно най-качествено , въпреки , че ще е за сестра ми и в сравнение с предишната и кухня , моята ще стане със сигурност по-качествена , въпреки , че я бяха правили"професионалисти" Половината шкафове бяха изгнили от влагата, а всички чекмеджета се бяха разпаднали! Да не говорим за "дизайна" :axe:
trevora - специалист
Не говоря за дизайн,по вкус и по цвят,как го бяха казали братушките............приятели......няма!Искам да разискваме конкретни неща,не снимки..............да,аз ще кача снимки,няма проблем,но нека да бъдем полезни със знания...........и тъй като зададох въпроси,нека шадоумен да започне,надявам се да не приеме нещата пак като заяждане,не желая да споря със никого,всеки си има своята гледна точка,но за година обменила опита с други фирми открих ,че много от нещата могат да се направят по различен начин,къде по-лесен,къде по-труден,къде правилен,къде грешен,но за мен е важното едно-крайния резултат..........трудно,лесно,форума е за това........да обмениш опит и знания.........
Тани - модератор
Чак се чудя дали още от сега да не започна тема за проекта на кухнята , за да ми се избистрят детайлите докато дойде време да материализирам идеите на практика :) Искрено се надявам , че ще мога да разчитам на съветите ви!
trevora - специалист
Ей сега ти се отвори парашута :)В спора се ражда истината :)Надявам се Шадоумен,да пожелае да си стиснем ръцете,и ако ако можем да бъдем полезни,нека бъдем..........Между другото,дизайнера като вид примат е полезна личност,така поне си мисля аз,иначе все пак идеиите като такива,било под формата на снимки от нета или това какво си измислил ти................нямаше никога да видят бял свят,по някога не толкава разумнни,по някога не толкова удачни,но пък ако ги нямаше,нямаше да я има и малка тръпка да се заиграем с нещо,нали Шадоумен,иначе плотовете отрязани под герунг кой щеше да го вълнува?:)
Тани - модератор
Ще ви бъда адски благодарен! Всеки е силен в определена област - ти в проектите , той в изпълнението , та се надявам да не останат въпроси без отговор. Още утре ще взема точните размери и идейния проект нза сестра ми за да го обсъдим. Засега подготвам помещението и съм прекарал инсталациите.

Преди няколко години научих за това от автора на темата, та надали ползва герунг :wink:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aswxzji52QM[/youtube]
trevora - специалист
Мда,интересно клипче,беше/в нашата скъпа родина си мечтаем за едни такива шаблони,не че ги няма,в повечето случай на никой не му се дават пари за да ги има/,ти ми зарадва,че не ми се върза на понятието "герунг" :)...А колко от нас знаят какво е това?Спайди?Хулиганка?
Тани - модератор
Не ни подценявай форума :wink:
viewtopic.php?f=7&t=20719
viewtopic.php?f=7&t=35203
viewtopic.php?f=7&t=27161
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Опа... кухня" | Включи се в дискусията: